Connect with us

БЪЛГАРИЯ

Първо свикайте каквото там е останало и помогнете на нуждаещите се БЪЛГАРИ и тогава се заемете с Русия, Украйна, Индия, Пакистан и с когото там друг ви наредят, жалки безумци и лакеи!

Политическият боклук, който се опитва от известно време да ни управлява, продължава да се занимава с проблеми на чужди държави, каквато е Русия и с взаимоотношенията на тамошния президент с някакъв предприемач и собственик на частна военна компания!

Цяла сутрин бистрят дали и кога да свикат заседние на някакви бутафорни органи и служби, които да решават и обсъждат политическата обстановка в Русия!

Междувременно северозападна България е под вода и наши сънародници, чиито проблеми тези „политици“ са призвани да решават, се борят с последствията от проливните дъждове с подръчни средства, изоставени на произвола на съдбата.

Това очевидно не е проблем за ротационните перачи на Борисов и няма нужда въобще да се дискутира, а още по-малко да свикат извънредно заседание на Министерски съвет и да гласуват средства, с които да се подпомогне населението в засегнатите райони и то в спешен порядък!

Държат се все едно това се случва някъде много далеч от тук и те нямат никакво отношение по въпроса.

Важен е някакъв си Пригожин и президента на Руската федерация Путин, които се скарали и единия заплашил другия с бутафорен бунт.

Това, че оставихте Родината ми без прокуратура и я хвърлихте в иституционален хаос, в жалките си опити да я управлявате, следствие на което вече нито един проблем на хората не може да бъде решен не ви ли тревожи уважаеми ротационни теляци?

Вече не става ясно този Денков чий министър-председател е.

Като го слушам, оставам с усещането, че не живее тук и говори за някава друга държава!

Първо свикайте каквото там е останало и помогнете на нуждаещите се БЪЛГАРИ и тогава се заемете с Русия, Украйна, Индия, Пакистан и с когото там друг ви наредят, жалки безумци и лакеи!

Гади ми се от вас, само като ви чуя нискотонния фалцет изключвам предавателя!

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ