Connect with us

БЪЛГАРИЯ

На гол тумбак платихме „самолети“ и подаряваме оръжие

След като си поръчахме и платихме предварително 3 млр. за 8 самолета F-16 и чакаме да пристигнат всеки момент, не е желателно да се ослушваме и да не продължим да бъдем ярки евроатлантици.

След като сме почти готови да дадем на Зеленски нашето оръжие, то сега е моментът да си поръчаме и платим предварително три атомни подводници за да контрираме увеличаващата се руската военна заплаха в Черно море.

Като имам предвид забавянето на доставката на 8-те самолета F-16, то съвсем спокойно можем да поръчаме на австралийският ВПК да изработи нашите бъдещи атомни подводници.

Австралия се включи в договора AUKUS (САЩ, Австралия и Англия), съгласно който австралийците ще започнат да произвеждат по американски лиценз атомни подводници след около 10-на години.

Ние българите сме търпеливи хора, които знаят да чакат по евроатлантически.

Надявам се, че българският политически елит няма да пропусне навреме да поръча атомните подводници ако в един момент не се окаже, че спешно е необходимо въоръжаването на българските ВВС със самолети F-35… поради недоставяне и остаряване на модела F-16.