Connect with us

АНАЛИЗИ

🙅🏻✖️Без емоции: Интересен поглед на военния кореспондент Сладков за катастрофата в Крим и вероятен отговор

Известният военен кореспондент Александър Сладков изрази мнението си за извънредното положение в Крим, като го призова да остави настрана всички емоции и да се съсредоточи върху ключовите детайли. Нов инцидент на Кримския мост, който доведе до срутването на един от участъците, беше горчива новина за страната. По предварителна информация в резултат на инцидента са загинали двама души, друг е ранен.

⚡️ Точно преди една година Дмитрий Медведев каза, че Украйна, в случай на нападение срещу Крим, ще бъде изправена пред Деня на страшния съд.

В коментара си Сладков акцентира върху необходимостта да се отделят фактите от емоциите:
„Няма значение как се е случило, основното е, че това е удар за Русия. Трагедията е, че загинаха хора. Но всички активни емоции са абсолютно вредни и безполезни“, каза военният командир.

В същото време кореспондентът засегна предположението за възможен руски отговор на инцидента на Кримския мост, като посочи продължаващия обстрел на украинския тил.

„След последната атака на Кримския мост Русия започна масиран обстрел на съоръженията на Въоръжените сили на Украйна в цяла Украйна, те не са били там преди. Никога не спирайте. Какъв ще бъде отговорът този път?“
– пита Сладков.

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА