Connect with us

АНАЛИЗИ

Демокрацията на тероризъм загуби

Демокрацията се оказа световен политически дневен ред, задаван от овластени престъпници. Целият Близък изток беше „демократизиран“ само за няколко години и превърнат във вечна пустиня. Никой няма да живее там където е изсипан целия мръсен уран на планетата. Кой го направи ли? – НАТО, разбира се, кой друг да демократизира арабите и полезните им изкопаеми! Цивилизация откъдето й да я погледнеш! Цивилизация която отгледа и обучи милиони терористи по света, които да крещят в наркотичен транс „Аллах акбар“ и да режат главите на своите братя и сестри, докато зад гърба им моралните и ценностни натовци ограбват и унищожават страните им. Неща които тези, иначе морални люде, са вършили цяла епоха. И продължават да вършат, вече и с наша помощ.
Ограбихме Близкия изток и дойде пак реда на Русия!
Казвам отново, защото това намерение се случва за пореден, а не за пръв път. И по стар натовски обичай започваме скритата война с чужди ръце, в случая украинците! Поляци, украинци – все славянски народи, предназначени за пушечно месо. На тях все още не им се вярва, защото хвърчат в облаците, но когато започне да им се случва, ще бъде твърде късно за адекватна реакция. Така и агнето цяло и вълка сит – англосаксонците печелят дори без да си изцапат ръцете с невинна кръв.
Основната вина, обаче, носи Израел!
И дано намерят този път правилното решение, защото ако задълбочат собствените си проблеми, този път ще им бъде за последно. Надявам се да го разбират, те иначе са умни хора. Разбирам, че плановете им се провалиха, но те са твърде млади духове, за да си поставят подобни високи цели. Парите не винаги носят успех, а те го знаят.
Добрата новина е, че старата Америка се събужда. Един от ключовите им анализатори и съветник вече е наша страна, а щом има такова осъзнаване е добре. Американската администрация на Байдън не може да обясни на американците какви са далечните цели на САЩ след големия украински провал! Европейските лидери също не могат да получат обществена подкрепа за неясно формулирани цели. Политическата диктатура няма да се справи, дори в краткосрочен план. Термоядрената война към която бутат Русия ще сложи бърз и окончателен край на днешния свят. Всички други хипотези са обикновени фантасмагории на болни мозъци. И на невежи хора по целия свят.
Правото днес е на страната на Русия! Израел, защо мълчиш?

Подходяща музика за любителите на йога.