Connect with us

АКТУАЛНО

Европа гребе ТОТАЛИТАРЕН газ, а русофобите пенясват че няма демократични молекули вътре!

Европа гребе ТОТАЛИТАРЕН газ, а русофобите пенясват че няма демократични молекули вътре!
Не бе,това на снимката не онова в Германия. Не е сняг.И то от началото на февруари………. в Германия сняг не вали. Германеца кат пръдне мирише на маргаритка…….
Едни ТЪПАНАРИ ме обвиниха че лъжа. Във ВЕЛИКА Германия няма сняг и всичко си работи.
Работи у ШЕСТЪК!
По Германия и Северна Европа се поразходи снега и студа. Зелената енергия, гордостта на СКЪСАНИЯ европеец замина на майната си.
В Швеция стигнаха до там ДА ЗАБРАНЯВАТ прахосмукачките, щот не стига енергията.
Сега може малко да ЗЛОРАДСТВАМ с кеф – нека тези ИЗВРАТЕНЯЦИ да се почувстват като нас. Ма при нас все още АЕЦ бълва ток, а при тях снега ЛИКВИДИРА зелената им енергия.
И кво стана накрая?
Студа се нахвърли върху жителите на „нормалните“ страни и забравиха набързо за екология.
Историята ни учи само на това, че Запад-а никога не се учи от историята – защото НЯМАТ история!
Минаха бързи две години, запълнени с писъците на дебилчето Грета за глобално затопляне и други прогресивни глупости.
И февруари 2021г нахлу с весела изненада.
В САЩ цените на тока излетяха в космоса. След като видях падането на цената на американския петрол WTI до минус 37 долара си казах че няма какво да ме изненада повече, но……. 5000 долара за мегават в Тексас, вече си е муууууууууу.
А ще става още по зле! Идиота Байдън, заради зеленото лоби, спря проекта на газопровода от Канада. И от тук на там САЩ няма от къде да вземат допълнително газ.
Поне зад гърба на Европа е ужасния путински газ. И европейците чупейки пръсти и кръста в наведена стойка, сега са на опашка пред Кремъл.
Най интересни са Полша и България. Тези ИДИОТИ няколко години скачаха да лижат задника на САЩ, надявайки се на диверсификация и евтина газ от САЩ със свободни молекули, но……. ВСИЧКО РУХНА!
Е, Теменужка , все още говори с дебелия си задник глупости в които и тя не вярва.
Сега с протегната ръка се налага да се ходи в Москва за МАЛКО енергийна независимост, с която се бореха ненормалниците.
А по телевизията продължават да излизат шумери с мозъчни отклонения и да обясняват че има глобално затопляне и зелената енергия е най добра. И запада има най напреднала технология.
Надявам се че за производството на генератори за вятърен ток и слънчеви батерии, НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА нито един джаул мръсна енергия.
Аре лек ден