Connect with us

АКТУАЛНО

Декласифицирането започна, Си Ен ЕН е съучастник в нападението на Капитолия – Витамин D намалява смъртните случаи от ККП-КОВИД с 82%

„В момента сме в разгърната военна операция, за да премахнем заплахите и да върнем нашия президент на власт, и да контролираме насилието в големите градове.”

“Повечето действия няма да бъдат очевидни до последната минута, може би на 19-ти или 20-ти.”

Актуализацията на ситуацията обхваща пет ключови истории, всички с „бомба“ последици за световните събития:

Официалната история за атаката на Капитолия колабира; CNN (Си Ен Ен) е съучастник в инсценираното събитие, радикални леви са арестувани, ФБР признава, че Тръмп не е причинил бунта

Декласификацията вече е в ход, тъй като Тръмп обявява пускането на куп документи, разкриващи престъпниците от администрацията на Обама. (Тотална паника във Вашингтон е сега в ход …)

Проектът Veritas излага Джак Дорси от Twitter във видео, което обявява планове за разширена, дългосрочна цензура на консерваторите.

Сега ФБР търси изкупителни жертви, като се обажда и посещава хора с оръжейни права, надявайки се да намери някой достатъчно глупав да се съгласи да играе такав роля в театралните събития на ФБР под фалшив флаг (организирани са набези в сгради на столицата).

Закъсненията в пристанищата / корабите в Лонг Бийч са причинени отчасти от бреговата охрана на САЩ, търсеща оръжия, донесени от Китай като част от китайската инсценировка на война срещу САЩ.

Бомбата на Тръмп за „декласифициране“ е част от разкриването на корумпирания, престъпен кабал, който в момента управлява Америка. Джо Байдън може дори да е замесен и е сигурно, че главният съдия Робъртс ще бъде посочен в някои от

документите, тъй като той е подписал незаконните заповеди на FISA.

Дълбоката държава е в пълна паника и ето защо те отчаяно се опитваха да отстранят Тръмп от поста с импийчмънт, след инсценирана атака под фалшив флаг срещу Капитолия. Но Тръмп все още държи всички карти и все още е президент още пет дни.

Ето акцентите на ситуацията:

Дългогодишен контакт изразява скептицизъм към обещаното твърдение на Стив Пиеченик, че Тръмп ще положи клетва през следващата седмица. Пиеченик е описан като манипулатор на бойното поле със супер висок коефициент на интелигентност. Кой е прав? Ще разберем скоро …

Внимавайте за капана на „пристрастие към потвърждението“ във вашите собствени вярвания.

Консервативен депутат призовава за разпространение на таблетки с витамин D в цялата страна, испански регион отбелязал спад от 82% в смъртните случаи след раздаване на витамин D.

Тръмп предприема повече изпълнителни действия за прекъсване на връзките между корумпирани депутати и свързани с Китай компании.

Мръсна бомбена заплаха за Америка може да обясни забавянето на Тръмп да предприеме действия … намериха ли всички бомби вече?

ФБР, Антифа и Си Ен Ен се договарят да създадат огромен брой престрелки под фалшиви знамена в столиците на различните щати през следващата седмица. Всичко е театър.

Ангела Меркел ще напусне поста германски канцлер през 2021 г. … – Би Би Си и The Economist

Холандското правителство претегля възможна оставка … – Ройтерс

Премиерът на Естония подаде оставка заради разследване на корупция в неговата партия – ABC News

Правителството на Италия на ръба на колапса, след като партията на Ренци напусна – Bloomberg

Глобален финансов колапс се приближава бързо. Правителството на Обединеното кралство банкрутира. Китай банкрутира. САЩ с масивен дългов балон.

Недостиг на кислород в Бразилия … няма логика, тъй като атмосферата е близо 20% кислород.

Активист на BLM е обвинен в организиране на много елементи от бунта в Капитолия на 6 януари.

Си Ен Ен популяризира същия този активист (Съливан) като „журналист“, когато той всъщност е съучастник в насилието.

Джейд Сакър /Jade Sacker/ от Си Ен Ен прониква в Капитолия с член на BLM / Antifa, който възкликва: „Направихме го!“ … Си Ен Ен участва в цялото това нещо, изигравайки го точно както елементите от Санди Хук, които използваха „кризисни актьори“, представящи се за родители или снайперисти.

Джон Соломон съобщи пред Лу Добс /шоу на Фокс Нюз/, че Тръмп е наредил декласифициране на разузнавателни документи за Обамагейт.

От JustTheNews: „Разкритие на “бомба” в останалите документи на ФБР за тайното споразумение на Русия показва, че цялата история е създадена и изтекла в новинарските медии, за да неутрализира притеснението на Хилари Клинтън, че скандалът с нейния имейла не е изчезнал.“

Бивши военнослужещи предупреждават: 75 000 китайски войски в Канада, 175 000 в Мексико, които се готвят да нахлуят в САЩ. Но американските сили ще ги унищожат бързо.

Американските военни отдавна имат доказателства за атаката на Китай с биооръжия и сега кибератака срещу САЩ.

В момента сме в разгърната военна операция, за да премахнем заплахите и да върнем нашия президент на власт, и да контролираме насилието в големите градове.”

Повечето действия няма да бъдат очевидни до последната минута, може би на 19-ти или 20-ти.

Има дискусия дали всички сме изиграни от сложна псиоп /психологическа операция/, или наистина се провежда военен преврат срещу дълбоката държава.

Мексиканският президент обяви, че ще полага усилия за спиране на цензурата на Big Tech /технологичните гиганти/.

Американският флот + бреговата охрана на САЩ участват в претърсване на кораби край пристанището на Лос Анджелис / Лонг Бийч за оръжия от Китай, което допринася за големи закъснения за достъп до пристанището.

Как ФБР измамва глупави хора, за да станат техни изкупителни жертви за операциите им под фалшив флаг. Агентите на ФБР са със среден коефициент на интелигентност, но повечето хора, към които се насочват, са със супер нисък коефициент на интелигентност /IQ/. Така че ФБР в крайна сметка смятат, че са наистина умни, защото често имат IQ предимство пред малоумници.

Абсурдността да се твърди, че хората, които са атакували сградата на Капитолия, използват Parler. Те са купували и коли от Форд. Трябва ли Форд да бъде деплатформиран?

Прокурорът на Texas обяви, че ще има разследване на цензурата на Big Tech.

Заглавие: Норвежката агенция по лекарствата свързва 13 смъртни случая със странични ефекти на ваксината. Починалите били крехки и стари.

Covid ваксините потвърдени като обезлюдяващо средство “евтаназия” за възрастни хора.

Microsoft, Oracle и Salesforce настояват за „идентификационни данни за ваксините“, които според тях ще „насърчат“ хората да „се върнат към живота“.