Connect with us

АКТУАЛНО

Тъпкача на Юлиана Дончева бие туристи – по морето

Тъпкача на бившата депутатка Юлиана Дончева, Станислав Недков – Мутрата Стъки, обикаля с бригада борчета и бие туристите с каравани край Черноморец, като ги кара да плащат 1.800 лв. Почиващите не знаят за какво точно им се събира тази такса – не смеят и да попитат намръщените биячи. Собствениците на каравани не получават никакъв документ срещу платената сума – притесняват се да не им искат пари още веднъж.

Плажът край Черноморец се стопанисва от столичната фирма „Роял Бийч” ЕООД.

Договорът за концесията е подписан през 2009. Собственик на фирмата е Камен Попов, който се „изненадал” от случая. Признава, че мутрата Стъки му е близък приятел, но нямал никакви правомощия в къмпинга.

Според почиващите обаче именно тъпкача на Юлиана Дончева е човекът, който ръководи стопанисването на къмпинга. Винаги мутрата със странната глава се появява, когато трябва да се събират пари. Най- абсурдното в случая е, че се таксуват хората и от каравани, които се намират извън плажът на „Роял Бийч”.

Мутанта бияч обаче идва с момчетата и туристите си плащат без да гъкнат. Ако някой се изрепчи – борчетата на мутрата го пребиват. Местната полиция е на страната на концесионера, така че случаите се потулват.

Юлиана Дончева и тъпкача й, който е бивш бияч на Златко Баретата, лъжат, че борчета са обикаляли, за да събират такси. Почиващите извън плажа на „Роял Бийч” използвали ток и вода от концесионната зона, сметките много се увеличили. Наложило се мутроподобния да поиска пари от хората с каравани, извън стопанисваната част.

Новата приумица на Юлиана Дончева – да се прави на певица. ВИЖ ВИДЕОТО: