Connect with us

ПОЛИТИКА

Политическите партии ще се опитат да изкопаят поредно дъно

‼️Днес политическите партии ще се опитат да изкопаят поредно дъно, на среща, в която ще обсъждат някакво видео обръщение на Зеленски при конституирането на новия парламент!?

‼️Ясно е, че ГЕ(Р)П, ПП, ДБ са на пряко подчинение на Америка, а ДПС им приглася, но такива низки плонжове до сега никоя партия не си е позволявала…

‼️Дневният ред на обществото е друг и все по ясно става от ден на ден, че несъстоятелността, умственият дефицит и зависимостите на настоящите партии и политически лица не могат да се справят с него, а се занимават с чужд такъв, където нищо от тях не зависи.

‼️Просто джафкат като помияри, за да заработят поредния грант от посолството и фондацията.

‼️Иначе казано, наместиха се на 5000-10 000лв. заплати, за тях зимата е осигурена, така че „ДА ГО ДУХ@Т БЕДНИТЕ“, „РЕД В ХАОСА“ НЯМА ДА ИМА, А „СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕ“ ХРПТЕН.

‼️Поредната измама и връщане в изходна позиция от преди година и половина е налице.

‼️Просто от 04.04.2021г до днес сме в безвремие, чуждопоклонничество, схеми, чекмеджета, комисионни, парапети, чадъри…. ииии безпрецедентна криза политическа, икономическа, морална и всякаква!

‼️А това както всички нормални хора виждаме води до задълбочаване на демографския срив във всички аспекти, разграждане на държавността, превръщането на България във васална територия или протекторат. Грозно но истина.

‼️Аз и хората, с които направихме „Български гласЪ“ не бяхме 2020г по площадите, за да получи България това.

‼️Ние, всички заедно не можем да търпим всичко това, което се случва и ще предприемем всякакви спешни мерки, за да спрем този процес на разграждане на държавата и хората в нея, но за това имаме нужда и от вашата помощ!

‼️В най-кратки срокове ще обявим посоката и пътя, по който ние хората заедно ще си вземем държавата от тези
узорпатори!

Тихомир Василев – един човек от народа и лидер на Сдружение „Бѫлгарски ГласЪ“