Connect with us

АНАЛИЗИ

Миграция винаги е съществувала

Миграция винаги е съществувала, което се доказва от етническия състав на всеки етнос, всъщност българският е един от най-чистите, защото имаме поне 60% тракийски гени.

Доказано от европейската лаборатория Игенея, една от най-големите и популярни, те работят и до днес срещу заплащане проследяване на ДНК на всеки желаещ, а с това проучване, което направиха още преди 15-тина години, целяха да се рекламират, бяха публикували „вадене на корен“ на всеки един народ в Европа.

Нашите умници в БАН тогава ги попитали, а къде са прабългарите, отговорът бил, вие сте траки. Bulgaria: 49% Thracian; 15% Slavs; 15% Hellenic; 11% Macedonian; 05% Phoenician.

Това са корените на самия български ген, не се имат предвид съвременните малцинства, като цигани, турци, гърци, евреи и т.н., изследвани са само българи.

Като вземем всичко това, картината става пъстра и тя е още по-пъстра в останалите държави в нашия регион, доказващо, че миграцията е древна практика.

Само че естествената миграция винаги е ставала с елемент на асимилация, което е абсолютно задължително!

На принципа в Рим прави като римляните.

Никой изобщо не си е позволявал и не е разсъждавал, че може да променя местната култура, точно обратното, считало се е, че точно тя е притегателната сила, ако местният народ има добри закони и управление, добър манталитет, иска ти се да живееш сред такъв народ.

Поради това миграцията не е била опасна, защото много бързо външните са се подчинявали на местното управление, спазвали са законите и културните традиции и са запазвали своите уникалности частично и по един ненатрапчив начин, в своите си домове.

Никой не са ангажирали с образованието или прехраната си.

Дори в Стария Завет има правила да не закачаш чужденеца, който живее в твоите граници, АКО спазва законите ти, зачита културата ти, вярва в същия Бог и зачита празниците.

Тогава и само тогава, се казва, да не правиш разлика между себе си и него.

Но точно обратното важи за рушителите на културата ти, тях имаш право да ги преследваш и сред себе си и навън.

Т.е. една нация е равно на една култура, едни закони, това е правилото.

За да не бъдат отхвърлени присадените органи, те трябва да работят за тялото.

Проблемът с миграцията е идеологическия абсурд, който върви с нея, когато изобщо не се изисква културна асимилация.

Ако няма културна асимилация, то вече имаме завладяване!

Казаното от Орбан по джендърните въпроси е точно така.

Защото те също действат като някакви имигранти с враждебна култура спрямо традиционната ни, която си позволяват да искат дори да „изкоренят“.

Политиката трябва да внимава НИЩО да не застрашава културата на съответния народ, такава, каквато е била стотици и хиляди години, която определя кои сме ние, дава ни идентичност, съдържа и заветите на нашите бащи.

Джендърството не дава идентичност на никой народ, дори гръцкия, след като все пак някога са били покръстени.

То не може да дава облика на Европа, то трябва да си остане присъщо за прослойката, която го практикува.

Християнството е това, което повече от всичко дава облика на Европа.