Connect with us

СКАНДАЛ

Самозабравил се американски сенатор: Цивилните жертви на Палестинци в Газа нямат значение

Самозабравилия се американски сенатор, който каза, че „убийството на руснаци е най добрата американска инвестиция“ сега призовава за убийството на повече палестинци!!!

САЩ трябва да застанат до Израел в кампанията му срещу „Хамас“, без значение колко тежко ще се отрази на цивилното население в Газа, твърди сенатор Линдзи Греъм. Над 12 000 палестинци са убити за три седмици, над 3 500 от които деца.

В интервю за CNN във вторник Греъм беше попитан дали има „праг“ за него, след което ще започне да поставя под въпрос тактиката на Израел. Републиканецът отговори отрицателно, заявявайки, че няма ограничение за това „какво трябва да направи Израел на хората, които се опитват да избият евреите“.

„Тази идея, че Израел трябва да се извини за нападението срещу „Хамас“, който е част от собственото си население, трябва да спре“, настоя сенаторът, добавяйки, че „Хамас“ е тази, която „създава тези жертви, а не Израел“.

Греъм отбеляза, че Израел трябва да „бъде умен“, като се опитва да „ограничи цивилните жертви“. Депутатът също така призова за доставка на хуманитарна помощ в „райони, които защитават невинните“.

По време на посещението си в Израел миналия месец американският президент Джо Байдън увери премиера Бенямин Нетаняху, че „докато САЩ стоят и ние ще стоим вечно, няма да ви позволим никога да бъдете сами“.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?