Connect with us

БЪЛГАРИЯ

Изборите са Фалшифицирани!

Изборите бяха пълен фалшификат. Поне от десетилетие насам изборните резултати на партиите се редят от американското посолство. Ако някой се съмнява в думите ми, нека провери дали тези резултати са реални.

Нека поиска от най-висока държавна инстанция неопровержими доказателства. По закон всеки има право на това. Но относно изборите никой български гражданин не може да получи подобна информация, особено след въвеждането на 100 %-овия машинен вот. Цялата изборна процедура е „на тъмно“ заради софтуера на машините и милионите възможности той да бъде манипулиран дистанционно.

Колониалните партии просто заемат местата си в българското политическо пространство… места, които предварително им е определила Херо Мустафа. В замяна на което на същите се дава частична свобода да крадат и злоупотребяват с власт, стига да не го правят твърде очевидно или фрапиращо за робите в колонията. Ролята на социологическите агенции и техните предварителни „проучвания“ и „прогнози“ на тези и на предишни избори е да подготвят хората за такъв резултат, така че като им го съобщят след изборите, малцина да се усъмнят, че е измама.

Единственият компонент, който не може да бъде фалшифициран чрез машинното гласуване, е броя (процента) на явилите се да гласуват.

И в това на тези избори беше ролята на „Възраждане“ – обговаряйки в твърде щедрия напоследък към него тв. ефир, всичко онова, което българите си споделят по сайтове и социални мрежи, и което биха искали да чуят от български политик, ролята на Костадинов беше да активизира колкото се може повече избиратели.

С ясното съзнание, че гласовете му ще бъдат безпощадно разпарчатосани – разпределени към останалите евро-атлантически, русофобски, неолиберални и крайно предателски към България и нейния народ партии. Страната ни е американска Колония. Това е цялата истина!

Пею Благов, Фейсбук