ЗАКОН

КАТО човек осъден на пет месеца затвор се обръщам към всички по католици от папата!

Три денонощия три мутри издевателстваха над съпругата ми и мен въпреки, че знаеха предварително, че тя е в терминално състояние. Тези изроди бяха изпратени да провокират дори с риск да убият. Те се представяха за „журналисти” от анал 3. Това не са журналисти, това са поръчкови и наемни мутри и убийци и на подобни не само оставката трябва да им искаш, подобни боклуци и бездушни наемници трябва да бъдат преследвани от закона и обществото! Те си получиха заслуженото и единственото, за което съжалявам е, че позволих три денонощия да се гаврят с нас. Не всеки с микрофон и камера е журналист. Поклон пред свестните, смелите и независимите! Познавам такива – Наско, Асен, Митака, Митко, Люба, Оги, Катя, Ники, Светла, Калин, Вилдан, Таня, и десетки други. Те трябва да бъдат пазени, уважавани и почитани. Познавам и менте журналисти, като онези изроди от анал 3 – продажни, подли и мръсни по душа. Тези трябва да бъдат уволнявани и презирани от гражданите и да им се търси отговорност за извършените мерзости, както и да отговарят солидарно с господарите си за извършените от тях престъпления. Децата ми бяха малки, когато слугите на Буда и Пеевски публикуваха за тях помията, че били заловени да крадат в някакъв магазин. Не знаех как да обясня на децата си защо някакви нечовеци пишат за тях такива лъжи, с какво децата са виновни, защо тях давят в помията си, за да накажат мен… Тези не са журналисти.

Така, както и не всеки, който се нарича „магистрат” служи на Закона и правдата! Хиляди прокурори, но и съдии, адвокати и тн. служат на мафията и злото. Те трябва да бъдат уволнени и да носят отговорност.

Така, както и не всеки с табелка „доктор” спазват хипократовата клетва. Някои спазват „клетвата” на вилата за няколко милиона, или министерският си пост, или омертата към мафията, която ги е назначила. И още нещо ще ви кажа, а после ме съдете. Лично бих уволнил не просто някой журналист, а шефа на БНТ, Емил Кошлуков. И не само уволнил. Този паразит доуби нашата, обществената телевизия превръщайки я слугинаж на мафията и бухалка за омаскаряване на неудобните! Вие ще го защитавате ли?

Не обобщавайте, не слагайте под общ знаменател и правете разлика между доброто и злото. Свинете се опитват да сложат всички в казана и да размият всякакви разлики, за да скрият и себе си и слугите си в общият кюп! Не приемам това.

Свободата на словото, приятели, не е всеки да си говори каквото си иска и да залива безнаказано с помия хора, които не могат да се защитят! Свободата на словото е да говориш и отстояваш Истината на глас без страх!

В това вярвам и за това се борим с БОЕЦ! Аз бях осъден. Митко Кенаров, журналист бе пребит от слугите на същите, които поръчаха и моята присъда. И за да получи Митко справедливост не го приравнявайте до слугите на мафията, а се борете срещу тях и господарите им

Битката продължава. Бъдете свободни, принципни и последователни.

Най-четени

Exit mobile version