ЗАКОН

БОЕЦ сезира Кьовеши, ЕК, ОЛАФ и Гешев за сигнала на Илчовски в Парламента!

БОЕЦ внесохме сигнал до Европейската прокуратура, ОЛАФ и Европейската комисия, както и до българската прокуратура за изказването на 05.05.2021г. и сигнала на земеделеца Светослав Илчовски пред парламентарната комисия за ревизия на управлението. Отново никакъв знак от институциите, че ще се самосезират, а Борисов вече почна да отрича и да лъже. След този пореден сигнал очакваме и следващите удари на мафията срещу БОЕЦ. В информацията представена от Илчовски се съдържат данни за рекет, корупция и престъпни финансови схеми извършени от бизнесмени и хора заемащи високи управленски постове. Същите са бенефициенти и отговарят за усвояването на милиарди евра от европейските фондове, което и причината да сезираме и Брюксел и Къовеши.

А по-късно днес, 07.05.2021г. бойците Светослав Илиев и Анна Бекчиева ще представят сигнала на БОЕЦ за „Къщата в Барселона на Бойко Борисов“ пред парламентарната комисия за ревизия на управлението.

НАСТОЯВАМЕ и българският Парламент, или Комисията по ревизия да гласува решение и да изпрати подобен сигнал до Брюксел! Това ще е важен знак, че се цели постигането на реални резултати.

Споделете и разпространете този материал, Борисов, Гешев и бандата им трябва да знаят, че няма да забравим и да позволим престъпленията им да останат безнаказани.

Най-четени

Exit mobile version