ЗАКОН

Гешев се ослушва, Шиши недосегаем!

ВАЖНО!

БОЕЦ даде записа „Шиши не дава“ на прокуратурата!

БОЕЦ внесохме сигнал до Прокуратурата за записа между бившият депутат от ГЕРБ и шеф на ББР и КФН, Стоян Мавродиев и бившият депутат от НДСВ и бизнесмен Димитър Ламбовски.

Изчакахме половин месец институциите да се самосезират. Изчакахме и партиите, политиците и организациите, прокламиращи себе си, като борци срещу корупцията да реагират, да сезират прокуратурата, да поискат разследване, да дадат гласност. Оказа се , че е едно е да се бориш срещу корупцията на думи, а съвсем друго е на дела да се изправиш срещу корумпираните. Много е жалко, когато „Шиши не дава“. Отново, когато е замесен Пеевски , БОЕЦ останахме почти сами в тази битки, благодарим на всички медии, съмишленици и приятели, които разпространиха записа.

На 05.04.2021г. БОЕЦ сезирахме ЕК, ОЛАФ и Европейската прокуратура на Лаура Кьовеши за записа и съдържащата се в него информация за криминални схеми за „усвояване“ и кредитиране на енергийни проекти финансирани от ЕС, като се описва в детайли престъпната схема за префактуриране на доставяното оборудване с цел да се завиши цената и разликата да бъде отктрадната – „щипната“. През следващите дни ще сезираме и международните банкови институции и прокуратурата в Република Гърция.

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ даде записа „Шиши не дава“ на прокуратурата!

Най-четени

Exit mobile version