СВЯТ

Германия отново показa истинското си лице – фашизъм, расизъм, терор

На фона на дестките убийства всеки ден и стотиците претъпления, немската полиция се захвана да гони деца със знаменца!!!???

Видео, показващо как германската полиция преследва и задържа дете на пропалестински протест в Берлин, предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи ни възмущение от действията на правоприлагащите органи, насочени към непълнолетно момче.

Клипът показва дете на видима възраст около десет години, което носи палестинското знаме, бягащо от група от въоръжени полицаи. В крайна сметка те го хващат и го отвеждат в полицейски микробус. Детето изглежда ужасено през цялото време.

 

Във видеото се чува как свидетели викат на полицаите: „Засрамете се“ и призовават за освобождаването на момчето. Видеото е заснето по време на неделна разходка, става ясно от кадрите, публикувани в социалните мрежи.

Потребители в X, Instagram и Facebook разкритикуваха полицаите, че са изплашили дете. Един потребител попита дали полицията няма нищо по-добро от това да преследва дете „за носене на знаме“. Друг написа: „Благодарение на Палестина сега знаем, че западните ценности за човечността и свободата са фалшиви“.

Докато някои твърдят, че момчето може да е подбудило преследването, като е провокирало полицията, повечето се съгласяват, че полицаите са отишли твърде далеч.

„Изглежда, че Германия отново показва старите си навици. Гледали сме този филм два пъти, знаете ли, не очаквам с нетърпение трилогията. Благодаря ти, Палестина, че показа на хората по света как изглеждат свободата на словото и демокрацията“, написа друг потребител.

Не е ясно какво е довело до инцидента и дали полицията е имала някаква причина да задържи детето. Германските медии мълчат за ситуацията.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Най-четени

Exit mobile version