СВЯТ

Тръмп: Не е време за американски президент с умствени проблеми

„Президентът Байдън даде началото на кандидатурата си за преизбиране…, като осмя бившия президент Доналд Тръмп, наричайки го „губещ“ и кандидатурата му за политическо завръщане „лоша приказка“. Това накара предшественика му да отвърне, като нарече 80-годишния президент „истинска заплаха за демокрацията“, пише New York Post.

„Атаката на Тръмп срещу демокрацията не е просто част от миналото му, а обещание за бъдещето. Той е прям и не крие това“, заяви Байдън.

 

„Нека се изясним относно изборите през 2020 г. Тръмп изчерпа всички достъпни за него правни средства, за да отмени резултатите. Но пътят на закона току-що върна Тръмп обратно към истината, че аз спечелих изборите, а той загуби“, каза още американският президент.

„Джо Байдън забрави да спомене, че нито едно съдилище всъщност не е изслушало доказателства, което прави „пътят на правотo“ по-скоро задънена улица“, пише Тайлър Дърдън в ZeroHedge.

„Като зная как работи умът на Тръмп, оставаше му само – насилието от 6 януари“, каза Байдън и добави, че „от този ден насам повече от 1200 души бяха обвинени за тяхното нападение над Капитолия, близо 900 от тях са осъдени или признати за виновни.“

Джо Байдън, президент на САЩ

Рационалните американци биха могли да си помислят, че радостта на Байдън от унищожаването на живота на повече от 1000 американци за незаконно проникване – обикновено престъпление, което може да бъде подложено на глоба – всъщност не отговаря на безкрайната му реторика за обединяване на Америка, пише Тайлър Дърдън.

 

„Не можете да се обявявате едновременно за бунт и за Америка“, добави американският президент, настоявайки, че за разлика от кампанията на Тръмп, неговата „кампания е за запазване и укрепване на американската демокрация“.

„Защитата и запазването на американската демокрация ще продължи, тъй като това беше основната кауза на моето президентство“, продължи Байдън.

 

Под „нашата американска демокрация“, Байдън има предвид „тирания на мнозинството“, се казва в материала на ZeroHedge.

„Това не е моментът да имаме президент с умствени проблеми“, заяви от своя страна Доналд Тръмп , добавяйки, че „единственият бунт е бунтът, който се провежда на нашата (американската, бел.ред.) граница, където той (Джо Байдън, бел.ред.) позволява на милиони хора от непознати места да нахлуят в нашата държава на ниво, много по-лошо дори от военна инвазия.“

„Историята на Байдън е непрекъсната поредица от слабости, некомпетентност, корупция и провал… Ето защо „извратеният Джо“ организира своето жалко, насаждащо страх предизборно събитие в Пенсилвания“ на което „пелтечеше през цялото време: „Той е заплаха за демокрацията“, заяви още Доналд Тръмп в отговор на Байдън.

Джо Байдън вече е с придружител на сцената, за да го ориентира за трибуната и изхода.

Кампанията през 2024 г. ще влезе в книгите и архивите, ако Америка оцелее, за да ги напише, завършва Дърдън в своя материал за ZeroHedge.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Най-четени

Exit mobile version