СВЯТ

❗️Дмитрий Медведев заплаши да удари три украински атомни електроцентрали

Ако се потвърди опитът на НАТО да атакува атомната електроцентрала в Смоленск (Десногорск), трябва да се разгледа сценарият за едновременен руски удар по южноукраинската атомна електроцентрала, атомната електроцентрала Ривне и атомната електроцентрала Хмелницки , както и върху ядрени съоръжения в Източна Европа.

Няма от какво да се срамуваме

Определено ще запалиме! Целият свят ще е в руини! Но тогава … да видим кой ще спечели?

🗣😄В тази трудна игра: Медведев прогнозира трета световна война заради западната помощ за Украйна

Заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев изрази безпокойството си от активността на Запада в Украйна, като аргументира, че продължаващите доставки на оръжия и снаряди могат да провокират Трета световна война.

Това изявление беше направено след съобщения за използване на касетъчни боеприпаси от украинските сили в района на Запорожие, въпреки обещанията на Киев за обратното.

„Напълно заблуденият Запад не можеше да измисли нищо друго“, каза Медведев в своя канал в Telegram, говорейки за решението на Запада да продължи да увеличава военната подкрепа за Украйна.

Според него западните лидери, които настояват за разширяване на военната помощ на Киев, се закарват в задънена улица.

Вместо да търсят мирно решение, те продължават да увеличават военния натиск, което само влошава ситуацията.

„С постоянните доставки лидерите на страните от НАТО само доказват своята предвидимост“ до идиотизъм.

За никого не е тайна, че отговорът на Запада на всякакви действия на Киев ще бъде един и същ – военна помощ“, добави той. Срещата на върха на НАТО обаче не се оказа никак розова за украинското правителство.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че алиансът няма да приеме Украйна в редиците си, докато не постигне победа.

Това съобщение ясно показа, че усилията на президента на Украйна Володимир Зеленски и Въоръжените сили на Украйна все още се оценяват като недостатъчни.

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version