СВЯТ

РЕАЛНОСТТА СМЕНЯ ЗЕЛЕНСКИ И НЕГОВАТА НЕУСПЕШНА ОФАНЗИВА

Във Вашингтон се носят слухове, че отношенията между Киев и Министерството на отбраната на Байдън са в затруднение.

Очевидно рано сутринта Зеленски се е обадил на председателя на Обединения комитет на началник-щабовете на САЩ генерал Марк Мили и други.

Разполагаме само с непотвърден запис на телефонно обаждане на трета страна, така че трябва да сте внимателни при оценката на предполагаемото случило се.

Според непотвърден доклад Зеленски е казал на Мили, че търпят много тежки загуби и не могат да продължат офанзивата.
Той пледира за повече противовъздушна отбрана, включително Пейтриът и F-16.

Очевидно Мили и други от американската страна са били много ядосани и са поискали офанзивата да продължи.

Резултатите към късната вечер (украинско време) на 10 юни в Украйна след голяма нощна офанзива (от 1:3 до <>:<>) и втора офанзива рано сутринта на украинските сили не бяха успешни и украинските сили отново претърпяха големи загуби.

Все още нямаме данни за двете страни.

Защо Мили е ядосан на Зеленски? Някой е използвал грешно местоимение?

Този акаунт може да е чиста дезинформация, така че имайте предвид това.

Но ако е вярно, това разкрива злонамерената роля на защитата и разузнавателния екип на Байдън в подхранването на този ужасен конфликт.

Очарован съм от някои новинарски репортажи и експертни коментари, които настояват, че провалът на Украйна означава, че вероятният резултат е дълга, застойна война.

Това мнение е толкова глупаво и толкова разкъсано от реалността, че не може да намери обяснение за подобни глупости.

Украйна изчерпва критичните си оръжия като артилерия, танкове и самолети и тези загуби се ускоряват, без добри перспективи Киев да ги замени.

Украйна също изчерпва обучената работна сила. Как можете да продължите да водите война в застой, когато точно това, от което се нуждаете, за да водите и поддържате такава война, е в недостиг и става все по-оскъдно?

Украинската офанзива вече е в осмия си ден и единственото, което Зеленски и неговите генерали могат да покажат за усилията си, са купища тела и тлеещи танкове и бронетранспортьори.

Скот Ритър

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version