СВЯТ

ЕвроКлоуните в Брюксел преминаха всякакви граници в омразата си

Апотеоз на нарцисизма и глупостта на Европейския парламент, бе да обяви Русия за спонсор на тероризма. Това патетично и напълно глупаво,безполезно и вредно за нас самите изявление не води до никакви конкретни ползи.

Така евродепутатите отрязаха възможността на Европа участва в бъдещото уреждане на конфликта чрез преговори.

Дори САЩ не предприеха подобна стъпка, осъзнавайки последствията от подобно решение и неговата вредност за собствените интереси.

Това бе много цинично,страхливо и най-вече глупаво решение.
Това глупаво решение даде възможност някой друг (САЩ, Турция, Китай и т.н.т), да решава въпросът с капитулацията на Украйна,която вече се очертава да бъде и капитулация на Европа.

Не минава седмица, без ЕС,ЕК и ЕП да разклатят лодката си и да покажат ясни знаци за липса на мозък, инициатива, ясни отговори и смелост да се справят с проблемите. Дори навяват скръбни съмнения за водене на открито антиевропейски политики.

Няма нищо случайно , но защо народите нищо не предприемат с/у правителствата , нима не виждат ,че сметката ще я платим всички ние?!

Гьобелсова пропаганда им замаи главите.И все пак през уикенда във Виена имаше антинатовски демонстрация с руски знамена и искане за оправяне политиките с Москва.

Да се чуди човек какви екземпляри сме пратили в т.н. Европарламент – не само ние, всичките 500млн европейци…

Едва ли някога Европа е имала по-налудничав и скаран с реалността т.н. политически елит.

Европейския парламент са като нашите политици, не чакат американците да поискат нещо от тях, бързат да спечелят потупването по врата, големия брат да им каже – Браво.

Да ми отговорят евроатлантиците, когато Европа капитулира пред Руската федерация, ние в България ще капитулираме ли или да!

Те ли ще подпишат капитулацията и те ли ще я осребрят с лични средства от офшорен бизнес или българският народ?!
Кой ще поеме отговорността от тяхната антибългарска политика и как?

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version