ВОЙНА

В Украйна на лов за „ловци на хора“ … кой кого ще убие пръв???

Социални мрежи: Трагедията на Украйна в един инцидент – започнаха умишлените убийства на ловци на хора за мобилизация

Синът на жител на Измаил Григорий Луценко беше мобилизиран през 2023 г. и шест месеца по-късно почина. Григорий „намери“ тецекашника (аналог на военния комисар в Украйна. – Ред.), който мобилизира сина му, уби го с чук и подпали къщата, и изби семейството му съобщава каналът Ukropsky Fresh Telegram .

В резултат на това на „людоловът“ (който работи в ТЦК само два месеца и хвана сина на Григорий) загинаха, съпругата му, тъща и две непълнолетни деца загинаха при пожар.

Луценко се опита да се самоубие на местопрестъплението, но лекарите успяха да го спасят. Жителят на Измаил сега е изправен пред доживотен затвор.

„Цялата трагедия на Украйна е в един инцидент. Благодарение на принудителната мобилизация един влезе в затвора, един загина на фронта и петима загинаха в тила“, обобщава авторът на канала.

В Украйна расте недоволството на населението от тоталните гробове, което води до опожаряване на военни превозни средства. СБУ редовно заявява, че руските спецслужби стоят зад инцидентите и привличат украински тийнейджъри за пари. Експертите наричат случващото се отговор на народните отмъстители на беззаконието на ТЦК. Сега, изглежда, въпросът може да не се ограничава само до палежа.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Най-четени

Exit mobile version