ВОЙНА

‼️‼️‼️ По време на терористичната атака разузнавателно-ударен дрон на ВВС на САЩ MQ-9 Reaper прелетя над Черно море

В разгара на терористичната атака над Черно море е забелязан военен разузнавателно-ударен дрон на ВВС на САЩ MQ-9 Reaper. Това мина като мълчалив зловещ предвестник на предстоящи събития и вероятно Съединените щати са били съучастници в това събитие.
Според някои медии мостът може да е станал жертва на модернизирани водни дронове. Тази версия беше потвърдена от откритите в района на местопроизшествието останки от джетове.

⚡️ Точно преди една година Дмитрий Медведев каза, че Украйна, в случай на нападение срещу Крим, ще бъде изправена пред Деня на страшния съд.

Председателят на парламента на Крим Владимир Константинов открито посочи авторството на това зверство, като нарече атаката на Кримския мост „престъпление на Киев“. Той призова за възмездие, визирайки министъра на отбраната Шойгу.

„Те могат да бъдат спрени само чрез лишаване от физическата възможност за нанасяне на такива удари, както и неизбежността на възмездието за всеки такъв удар“, каза той.

В отговор на това нечовешко зверство руските власти предприемат всички необходими мерки за нормализиране на автомобилния трафик от и към Крим по суша през новите руски региони. Губернаторът на Ростовска област Василий Голубев инструктира Министерството на транспорта и други служби бързо да организират управлението на трафика.

Трагедията на Кримския мост не подмина и Белгородска област. Губернаторът Вячеслав Гладков каза, че регионалните власти ще окажат материална помощ на близките на жертвите и ще помогнат за организирането на погребението.

Междувременно Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна коментира експлозията на Кримския мост с провокативна фраза: „Там Кримският мост е излишна конструкция“, отхвърли опонентите си говорителят на ведомството Андрей Юсов.

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version