СКАНДАЛ

Изключването на Пеевски от ДПС е голям проблем за него

Изключването на Пеевски от ДПС е малък административен и голям репутационен проблем за него. Ама репутационен не за пред избирателите му. На тях не им дреме особено.

За пред тези, на които се звъни и им се казва днес да ударят, или да покрият. Сега много хора ще почнат да не си вдигат телефоните. Първо ще са тези, които са кариерно, а не финансово зависими. Те даже с кеф ще почнат да правят мръсотии на Пеевски, защото са си дребни души по рождение.

После ще го отсвирят хората с големите пари. Заканите на Пеевски са, че ще стигне и до над 300 лв. за глас на следващите избори, с каквато и листа да участва. А това са десетки милиони. Те ще дойдат от хора в пътностроителния бизнес и търговци на петролни продукти. Ама колко избора ще могат да отделят по 300-500 лв за глас само и само Пеевски да бъде в парламента?

Телефоните си ще забравят да вдигат прокурори, дансаджии, конпита и т.н. Какво ще се случи?

Вече има достатъчно данни, че в съдебната система като кадровик се завръща един позабравен черничък герой. Пеевски ще загуби лостовете си там. Без това влияние няма да може да контролира хората с парите. А без контрола му и влиянието му да урежда “бизнеса им” те няма да имат причина да внасят десетките милиони корупционни левове във фонда за покупки.

Ново редовно правителство няма да има, а машината на Пеевски ще губи сила до изтощение. Ще получи от своето лекарство. Всичко това звучи много библейско, но хубавото е, че в отбора си Пеевски има един страхотен богослов като г-н Йордан Цонев. Сигурен съм, че ще му помогне да хване правия праведен път…

Мирослав Ивано

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Най-четени

Exit mobile version