СКАНДАЛ

Мутрата Пеевски шибнат от камшика на американския си господар отново скочи на Русия

Мутрата Пеевски шибнат от камшика на американския си господар скочи срещу ТВ „Русия 1“, че е у нас. Била рупор на военната машина на РФ. И поиска…

Сигнал до Министъра на вътрешните работи и председателя на ДАНС за незабавно установяване на това как на територията на България е допуснат да работи екип на забранената в ЕС телевизия “Русия 1” подава председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

За качените в платформата YouTube материали, заснети в центъра на София, алармира бившият посланик на страната ни в Русия Илиян Василев и медийни публикации.

„Приемам като провокация към правовия ред и зачитането на европейските ценности и санкциите срещу Русия, възможността екип на медия, забранена за излъчване на територията на ЕС, рупор на руската военна машина, да излъчва от центъра на София„, се казва в сигнала на Делян Пеевски.

Изразявам остро възмущение от този акт, като настоявам ръководството на Министерство на вътрешните работи и ДАНС незабавно да извършат спешна проверка за установяване на обстоятелствата и фактите по този случай, подчертава Делян Пеевски.

Напомням, че Русия обяви България за неприятелска държава (зщото меко казано България се насра да дразни Рурия), а преди два месеца Москва изгони кореспондента на БНР, лъже председателят на ПГ на ДПС.

Очаквам ръководството на държавна агенция “Национална сигурност” да извърши проверка във връзка със своите правомощия и да изпълни своите задължения, като с действията си защити националната сигурност на страната и евроатлантическата й принадлежност, настоява Делян Пеевски.

Проявата на недостатъчна активност при подобни провокации е лош сигнал към нашите евроатлантически партньори, както и поставя под риск от влиянието на хибридните атаки обществения ред и застрашава сигурността и суверенитета на България, подчертава той.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Най-четени

Exit mobile version