СКАНДАЛ

Безумен прокурор Ангел Кънев обвини Божков за … Грузия, Крим, Прогожин … ходи с охрана

Миналата година магистратът получил смъртна заплаха … никой не знае от кой и дали наистина е получавал заплаха!

Час преди заседанието за мярката на Васил Божков около Съдебната палата частни охранители обикаляха периметъра, оглеждаха покривите на сградите и контейнерите за боклук, съобщава Би Ти Ви.

В същото време – на първия етаж, където се проведе заседанието – демонстративно беше създаден коридор от подръчни материали, за да стигне Божков до залата, без да бъде „притесняван от журналистите“.

В съдебната зала и наблюдаващият прокурор Ангел Кънев влиза с едра мутра, който го пази (от кого …от марсианците?). Специален режим е въведен и за бизнесмена … не са му дали да яде цял ден.

От съдебната охрана осигуриха на Васил Божков коридор от пейки, маси и въжета, за да стигне безпрепятствено до съдебната зала.

На 6 април миналата година в служебния кабинет на Ангел Кънев в шкаф, съдържащ канцеларски и други работни материали, е установено наличието на хартиен плик, адресиран лично до прокурора, без посочен подател. В плика са открити един патрон, калибър 9х19 мм, както и няколко хартиени бележки, представляващи изрезки на отделни думи. С тях били изписани думите „кръв“ и „информиран“, както и името на чужда държава и болнично заведение в столицата (открит плик?, но не се знае дали той сам не си го е поставил).

„Въпросният магистрат от повече от година има назначена охрана заради неговата застрашеност (от марсианците), съобщи тогава говорителят на Иван Гешев Сийка Милева.

По думите й прокурорът многократно е посещавал през последните месеци болницата, чието име фигурира в заплахата. „Скандално е, че това е случва в държава, която е член на ЕС.

Висш магистрат да бъде заплашван по този начин пищят те, но всички знаем, че те са майстори на цирковете (спомнете си лъжите на Гешев за „заплашеното му семейство, което изобщо не беше на мястото на инсценировката).

Не е нормално прокурор да намери такава заплаха в бюрото си в сградата на Специализираната прокуратура, която е охранявана от министерството на правосъдието“, излъга още Милева.

EXPRESS TV

* * *

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version