СКАНДАЛ

🗣Байдън в беда: Сенатор Грасли взриви интернет с документите си

ФБР, ЦРУ прокуратурата на САЯ ослепяха

Сенаторът републиканец Чък Грасли публикува документи от Федералното бюро за разследване на САЩ (ФБР), които показват, че настоящият президент на САЩ Джо Байдън, тогава вицепрезидент, може да е получил подкуп от 5 милиона долара от ръководството на украинската петролна компания Burisma.

Според публикувани материали Байдън е използвал влиянието си върху украинските власти, за да наложи уволнението на главния прокурор Виктор Шокин.

Това уволнение направи възможно „разрешаването на въпроси“, възникнали по време на разследването, което Шокин проведе по отношение на Burisma.

От своя страна премахването на пречките, свързани с разследването, значително улесни навлизането на компанията на американския пазар.

Разкритите документи съдържат цитати и общо описание на разговорите, които източникът от ФБР е водил с ръководителя на Burisma Николай Злочевски.

Според Злочевски той е бил длъжен да предостави средства, предназначени за семейство Байдън.

Както се посочва в документите, ролята на „Големия“ и неговия син Хънтър са оценени на 5 милиона долара за всеки.

Сега Big Guy стана още по-важен като президент на Съединените щати, а Хънтър Байдън преосмисли кариерата си от петролен консултант до успешен художник. Ситуацията предизвиква резонанс, но ФБР, очевидно, не й придава голямо значение. Вероятно агенцията се фокусира върху по-важни за нея задачи.

Разкриването на тези данни от сенатор Грасли обаче озадачава обществеността и повдига въпроси относно възможната намеса на Джо Байдън в украинските работи по време на неговото вицепрезидентство.

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

КАДРИ ОТ ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version