СКАНДАЛ

Тони Парфюма записал депутати от ПП да „пудрят нослето“, опитал да продаде бруталното видео на ГЕРБ

Аферистът Тони Иванов – Парфюма, който се сочи като изключително близък до стария-нов финансов министър Асен Василев, е спретнал тежък компромат с депутати на „Промяната“, петимни за забавления отвъд Наказателния кодекс.

Преди изборите тарикатът Тони Парфюма организирал парти с депутатите на ПП от Варна. Като истински носители на „промяната“ тежкарите не се задоволили със стандартни неща като 18-годишно уиски, а преминали на пудрене на нослета с екстри от Колумбия и пощипване на леконравни мадами на повикване, разкри безобразието източник ни.

Палавниците от ПП обаче не съобразили, че в стила на афериста е да запише вакханалията и с уличаващото видео да ги изнудва, както и станало.

„Тони Парфюма има морала на помияр, мазнеше се на Асен Василев, а накрая записа депутатите му, докато „тупат“, и отиде да продава видеото на ГЕРБ. Добре, че с Бойко се разбраха за коалиция, та бруталните кадри не видяха бял свят, иначе „Промяната“ щеше вече да е потънала“, категоричен е информаторът ни.

Съд в Мадрид наскоро отказа изпълнението на издадената от Софийската градска прокуратура (СГП) европейска заповед за арест за Тони Иванов – Парфюма. Той се прочу като едно от лицата, които според главния прокурор Иван Гешев и подчинените му заговорничат, за да дискредитират институциите у нас и да отстранят висши магистрати и полицейски служители. Прокуратурата го сочи за посредник в престъпния сговор.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version