СКАНДАЛ

АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУГИ СТИГНАХА ДЪНОТО

АМЕРИКАНСКИТЕ МЕДИИ БТВ И НОВА, РЪКОВОДЕНИ ДИРЕКТНО ОТ ЦРУ, СТИГНАХА ДЪНОТО. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ НИЕ, БЪЛГАРИТЕ, НЕ СМЕ АМЕРИКАНЦИ. СЛАВА НА БОГА.

Американските медии БТВ и Нова, ръководени директно от ЦРУ, стигнаха до статистическото медийно дъно.

Думата „журналистика“ няма нищо общо с тях, защото са нищо повече от атлантически трибуни за манипулация, демагогия и популизъм. Дежурните „експерти“ на Атлантическия клуб са основните „анализатори“, а академичните титли, които са закичили някои от тях са служебен дар за вярна служба към новите господари. Не, че същите тези бля-бля псевдо професори по всичкология не бяха и експертите на социалистическата ни държава, но нейсе! За прислуги стават и като такива ги ползват всички външни сили.

Чудя се как не ги е срам „журналистите“ в тези телевизии да получават заплати като журналисти! Та те са всичко друго, но не и хора с критично мислене и каквото да било друго свободно мислене. Те дори не могат да мислят аналитично. Борисов не случайно им каза в очите „мисирки“ и това ще си остане най-точното определение за лицата, които прислугват на всеки властник на висока цена и за ниски цели.

Дежурният по БТВ и Нова Тагарев, например, е възможно най-сламения човек в тази наша страна на чудесата, но това не пречи вече цели шест месеца да се прави на експерт по всички въпроси на украинската криза. Същият този човек интерпретира фактити и обстоятелствата така, че всеки студент в първи курс би му се смял от сърце на глупостите. И въпреки очевидната некомпетентност и невъзможност за правене на елементарен анализ той продължава да бъде набиван в очите на данъкоплатците като последна инстанция в националната и международна сигурност.

Проблемът е, че ние, българите, не сме американци! Слава на Бога.

И никога няма да станем, защото трябва да се върнем в историческото си развитие минимум с хиляда години. В САЩ може да вървят тези смешни игрички на политика, грабежи, опустошаване, деградация и прочее, но в България номера няма да мине. Очевидно е, че днешните ни „стратегически партньори“ са цивилизационно недоразвити, за да искат да бъдем от един отбор. Няма шанс да стане, каквото и да ни струва това.

Напълно разбирам и техните еничари в територията, които се изживяват като всичко. Така се държи всеки наемник в света, който работи срещу заплащане. Не родината си, собствените си майки ще направят проститутки и компаньонки на западните им господари, само да бъдат назначени те – некадърните, за каймака на нашето общество. Майкопродавци.

България ще стане пак жертва на марионетки! И пак съдбата ще ги настигне.

Николай Марков

Най-четени

Exit mobile version