СКАНДАЛ

„Подводницата“ Ива Николова опита да се внедри при Стефан Янев с 5000 лв. заплата. Удари греда и продължава да вършее в пощенската кутия на ГЕРБ – кафявото ПИК

Острието на близкия до ГЕРБ сайт ПИК – Ива Николова, е изиграла позьорски номер с новината, че уж се пенсионирала и напускала журналистиката, за да може да се внедри като агент в екипа на ген. Стефан Янев и неговата партия „Български възход“, разкрива източник от редакцията на жълто-кафявата медия.

Репортерката никога не е напускала работа, цялото нещо било номер, за да може да започне уж на чисто в партията на Янев.

Целта била да снася към сайта информация за случващото се от кухнята на Янев, затова изиграла тази пиеса с „напускам журналистиката“. Даже се е стигнало до разговор с генерала, който бил на косъм да я вземе в щаба си.

Ива, обаче, се издънила, като поискала 5000 лева заплата, каквато лидерът на „Български възход“ не можел да ѝ осигури, затова Стефан Янев сложил точка на пазарлъците, категоричен е предателя от ариергарда на апологета на Борисов и Пеевски, собственикът на сайта Недялко Недялков.

През цялото това време – от края на юли, когато умишлено обяви, че уж напуска ПИК, Ива не е спирала да ходи на работа, само дето я покрили и вече не стъпва по събития, обясни нашият редакционен източник.

Тя продължава да се подвизава под псевдонима Данка Радева, който често е използван и от Недялко Недялков, за да публикува мръсотията и опорките спускани му от Ванина Колева, която е една от Мата Харитата от харема на Винету.

Най-четени

Exit mobile version