СКАНДАЛ

Рухна лъжата, че комунистическото отроче Христо Иванов е градска десница

Рухна лъжата, че комунистическото отроче Христо Иванов е градска десница. Андрей Райчев го разбра и сега пробутва за десница ПП, финансирани от Америка за България. Това е още по-смешно!

Бившият конституционен съдия Георги Марков коментира ексклузивно преговорите за съставяне на правителство с третия мандат и очертаващата се коалиция между уж градската десница „Демократична България“ и левицата БСП.

– Г-н Марков, многократно сте заявявали, че ДСБ е партия джудже, убила СДС, агент на БСП. Май пак познахте?

– ДСБ е рожба на Костов. Той зверски разцепи СДС и го уби. ДСБ стана агент на БСП и гласува заедно с червените за сваляне на първия кабинет „Борисов“. Корнелия е рожба на Костов – през 1997 г. стана шеф на „Техноимпекс“. Така че сега е нормално партията джудже ДСБ да е в скута на Нинова, за да правят правителство.

Българските политолози, социолози и неолиберални коментатори сигурно са почернели до самозапалване, задето ни лъжеха, че ДСБ, зелените и комунистическото отроче и правна нула Христо Иванов са градска десница.
Тази уж градска десница вече е политически труп. Агентите на Сорос се самоубиват.

Андрей Райчев го разбра и ни пробутва за десница ПП. Това е още по-смешно, каква десница може да е партия, финансирана от „Америка за България“ на Сорос и демократите?

– Правите точни прогнози – познахте изборите до дупка, че Гешев ще преживее това правителство, а Орбан ще постигне шеметна победа. Ще успее ли БСП да реализира мандат?

-Мандатът и по Конституция, и по указа на президента е за съставяне на правителство. В нарушение на основния закон предметът на мандата, даден на БСП, е променен. И децата разбраха, че е подменен за назначаване на бухалка, която да бие по Борисов и кметовете на ГЕРБ в лицето на Рашков.

Ето защо е време Радев да приеме, че мандатът е неуспешен и да разпусне парламента, да насрочи предсрочни избори и да назначи служебно правителство.

Мисля, че правителство е възможно, ако американската администрация в лицето на Нюланд и Блинкен решат, че не ни трябват избори. Тогава ще има зверски натиск, на който няма да устоим. Те разчитат на ПП да въоръжава Украйна и ни вкарват във война с руснаците преди изборите.

Не съм гласувал за Радев, бях депутатът, който от трибуната му поиска импийчмънт. Но признавам, че от военно дело разбира, в Америка го е учил. Радев ще следва политиката на Орбан по отношение на войната – ненамеса. Да не говорим, че в нов парламент Костадинов от „Възраждане“ ще си удвои резултата.

– Вие първи казахте за големия форум на Републиканците на 4 август в Далас, на който Тръмп е поканил Орбан да говори. Нещо повече за това събитие знае ли се?

– Орбан не само ще говори, а ще произнесе встъпителното слово. Тръмп е в супер форма. На младежкия форум на Републиканците стана ясно, че 78% от тях са за него. На 8 ноември ще помете демократите. Това ще промени Америка и света.

Санкциите на ЕС удариха, вместо по руснаците – по европейците! Правителствата в Европа ще падат като круши.
Италия ще има нов християнски истински десен премиер – Джорджия Мелони. Това е много важен момент за Виктор Орбан, чиято нова десница ще атакува много успешно евровота след 2 години.

– Обвиняват Ви, че сте говорител на ГЕРБ, как ще коментирате тези нападки по Ваш адрес?

– Говоря от свое име. Някакъв льольо изтърсил някъде, че съм говорител на ГЕРБ. Виж му ъкъла на папийонката, агент на Сорос. Де да бях, ама не съм. Депутат бях от гражданската квота на ГЕРБ, ама вече не съм 4 мандата. Борисов случи с мен, че с гласа си спрях Истанбулската конвенция. Иначе много камъни щяха да летят по ГЕРБ.

Гласува ми доверие и аз го оправдах с това гласуване на живота ми – защото съм говорител на себе си.

Всъщност съм говорител, майка му стара! Говорител съм на Орбан за България. На обществени начала от сърце. Не ме е молил човекът, почерпи ме кафе в резиденция „Кармелита“ за книгата, която излезе и в Унгария и толкоз. Но излязах прав, че е феномен. Дето вика Стив Банън – Орбан беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version