ПОЛИТИКА

БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ СОЦИОПАТ

Кристиян Коев към премиера Борисов: Махай се завинаги от погледа и хоризонта на хората

Махай се завинаги от погледа и хоризонта на хората
Съжалявам, но вече не издържам да следвам добрия и възпитан тон, след като чух отношението и изказа на премиера Бойко Борисов към българските майки, борещи се за достоен живот на децата си в неравностойно положение. Да кажеш, че връщаш министъра на социалното министерство, защото майките си го харесват и да го направиш, цитирам “ да ми се махнат от главата и да махнат тези палатки, които не мога да гледам „ за мен означава само едно – „социопат“ (болест).

Уточнявам, че това е болест, възпрепятстваща нормалното умствено развитие на човека и взаимодействието му с представителите на обществото и не го употребявам като лична констатация.

Ще продължа да споменавам Борисов с възможната болест, от която страда – социопат, в знак на неуважение и с ясното съзнание, че не е мой премиер.

Та, социопатът реши, че да управлява България е даденост. Вече няма нужда да изпълнява дори проформа задълженията си от поста, който заема. Все едно не е той този, който трябва да разрешава проблемите и все едно не е негово задължение да комуникира с народа.

Та, този болен човек си позволява токова отношение към майките и бащите в България! Кой си ти, че да се гавриш с народа си?! Кой си ти, та да определяш кой трябва да живее и мре в България?! Кой си ти, че се произнасяш за българската култура и не знаеш дори какво е оркестър, пък камо ли симфоничен. Кой си ти, че да ни страхуваш, джендър със заешко сърце! Не тези майки трябва да се махат от главата ти, а ти трябва да се махнеш завинаги от погледа и хоризонта на хората. Няма значение дали сме леви или десни, нужно е да спасим децата и себе си от вредата, която сееш със своето невежество и простотия алчна. Навреди достатъчно, за което сме си виновни и ние, търпейки и говорейки с възпитан тон, та да се докараме на това дередже. Махай се и с неуважение лекувай се и не вреди повече с присъствието си.

Говоря на “ ти „, не защото те чувствам близък, а в знак на абсолютно неуважение! Кристиян Коев

Най-четени

Exit mobile version