ПОЛИТИКА

Американският агент Нинова проклета до край. Не дава да се регистрира БСП!

Главният юристконсулт на БСП Виденова: Не съм вярвала, че след 21 г. опит ще има опасност да не мога да регистрирам партията за участие в изборите!

Главният юрисконсулт на БСП Аглика Виденова, която има 21 години безспорен опит, публикува коментар в своя профил във Фейсбук, в който с нескрита тревога пише, че има реална опасност да не може да регистрира партията за изборите.

„Този кошмар в момента с представителството и регистрацията на БСП за избори трябва да спре, веднага!“, пише тя. The Sofia Times публикува поста на Виденова без редакторска намеса:

„Като главен юрисконсулт на БСП от 21 години рядко съм си позволявала да коментирам казуси, свързани с партията ни. Днес обаче е различно.

Не съм вярвала, че след 21 години ще има опасност да не мога да регистрирам БСП за участие в изборите. Винаги е имало конфликти между отделни личности и лидерите на партията. Но колкото и да са спорили, никога не са поставяли в битките си юридическата възможност БСП да се явява на избори!

Този кошмар в момента с представителството и регистрацията на БСП за избори трябва да спре, веднага!

Призовавам Нинова и всички предишни ръководства на партията и настоящото да не правят заложник на егото си и междуличностните обиди нашата БСП и хилядите, очакващи с болка социалисти, да се разберат.

Уставът на БСП е ясен, законите в страната също! Има подадена оставка, има определен от Националния съвет временен представляващ и изпълняващ длъжността ръководител до провеждането на пряк избор за председател.

Единственото действие, което изисква Уставът на партията и отразява волята на ръководния орган Национален съвет, е председателят в оставка Корнелия Нинова да издаде пълномощно на временния ръководител Атанас Зафиров.

Предупреждавам, че всяко друго действие би хвърлило в хаос партията и реално би могло да попречи за нейното явяване на изборите.“

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Най-четени

Exit mobile version