ПОЛИТИКА

Войната в САЩ се разгаря. От три щата скачат Байдън да не се допуска до изборите

Републиканските конгресмени от щата Пенсилвания – Аарон Бърнстайн, щата Джорджия – Чарлис Бърд и Аризона – Кори Макгар публикуваха съвместно изявление за това, че са се заели в изготвяне на законодателство, с което да бъде отстранено името на настоящия държавен глава на САЩ Джо Байдън от бюлетината за предстоящите избори за президент през 2024 г. в трите щата, пише The Epoch Times.

„Присъединявам се към републиканците от щата Пенсилвания Аарон Бърнстайн и от щата Ааризона Кори Макгар, да внесем законодателство за премахване на Джо Байдън от бюлетината в отговор на абсурдното решение на радикалните съдии-демократи в щата Колорадо, които премахнаха Доналд Тръмп от тяхната бюлетина„, заяви г-жа Бърд в изявление, публикувано в X, преди това Twitter.

Прецедент: Тръмп НЕ Е ДОПУСНАТ да участва в изборите в един от щатите в САЩ

Законодателите изразиха разочарованието си от зародилия се стремеж и в други щати да не се допусне президентът Тръмп до гласуване след случилото се в Колорадо и висящите дела в други щати със същия мотив.

Те разпространиха съвместно изявление, в което се казва: „Днес обединяваме усилията си, за да представим законодателство за отстраняването на Джо Байдън от избирателните списъци в Джорджия, Аризона и Пенсилвания.“

И Калифорния се разбърза да изхвърли Тръмп от изборите

„Абсурдът на радикалните съдии – демократи, които отстраниха Доналд Тръмп от вота в Колорадо, ще бъде петно върху американската политическа система в продължение на десетилетия“, добавят те.

Според собственото им тълкуване на закона Джо Байдън няма право на 100 процента да се кандидатира за политически пост.

В изявлението се твърди още, че „безумното оправдание на демократите за отстраняването на Тръмп може също толкова лесно да бъде приложено и към Джо Байдън заради „бунта“ на южната граница (има се предвид негодуванието на южните щати към неконтролираната миграция от Мексико бел.ред.) и предполагаемите му корупционни семейни бизнес сделки с Китай. Радикалите от Колорадо току-що промениха играта и ние няма да седим тихо, докато те унищожават нашата република.

„За да бъдем ясни, нашата цел е да покажем абсурдността на решението на съдиите от щата Колорадо и да позволим на ВСИЧКИ кандидати да бъдат включени в бюлетините във всички щати. За да постигнем това, трябва да се борим като републиканци срещу комунистите, които в момента управляват нашата велика страна.“

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Най-четени

Exit mobile version