ПОЛИТИКА

КОЯ Е ГАБРИЕЛ ДА ИСКА „СВАЛЯНЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР“?!

ИЗНЕНАДКА! ГЕШЕВ СЕ ВРЪЩА ПО-РАНО ОТ САЩ! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО. ГА ЯДОХТЕ КЮФТЕТАТА БЕШЕ ВЕСЕЛО, ДА ВИДИМ СЕГА КАК ЩЕ Е, КАТО ТРЯБВА ДА ГИ ПОВРЪЩАТЕ

ПРЕДСТОИ СМЪРТОНОСЕН УДАР! ГЕШЕВ ОТКАЗА ДА КЛЕКНЕ! БОРИСОВ ГО ПУСНА НА КУЧЕТАТА И АКТИВИРА САРАФОВ/ЦИ/ СЛЕД СДЕЛКА! ПРИТИСКАТ ГЕШЕВ ДА „ПОТЪНЕ В НЕВЕДЕНИЕ“, ТОЙ КАЗВА – НЕ! ТАЗИ ВОЙНА МОЖЕ ДА ОТПУШИ БЪЛГАРИЯ. УДРИ, ГЕШЕВ! „АФЕРА“ Е ЗАД ТЕБ!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!
Аватарът на Боко Тиквата изпълнява заръките на Боко Тиквата от сделката, която той е сключил, за която АФЕРА вчера писа.
Пъкленият план на Боко Тиквата и „сарафовци“ тече, а Габриел, която изобщо не знае къде се намира, изпълнява като дървено човече, подобно на Сарафов, каквото и кажат.
„Внасям искане за сваляне на главния прокурор Иван Гешев!“, рече Габриел.
В задачката обаче се пита, като каква въпросната Габриел „внася“ искане да сваля Гешев като главен прокурор? Да е чувала за разделение на властите, а?
И сега – изненадка от АФЕРА!
Главният прокурор Иван Гешев се връща от САЩ ПО-РАНО ОТ ПОНЕДЕЛНИК, 15 май т.г., както иначе трябваше да е.
Да се готвят всички, които има за какво сън да не спят от притеснение. Щото га ядохте кюфтетата, беше весело, а? Да видим сега как ще е, като трябва да ги повръщате.
Хайде, бакалъм!
Веселина Томова

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version