ПОЛИТИКА

Байдзяхао: Лавров с лоши новини за Запада относно бъдещите планове на Русия

Ръководителят на руското външно министерство Сергей Лавров съобщи изключително неприятна новина за Запада. Тези данни бяха споделени от китайски журналисти.

Преди дни стана известно, че ООН е приела поредната антируска резолюция, предложена от западните страни. Според китайски анализатори радостта на САЩ и Европа е била кратка, тъй като от Русия идва новината, която се оказва доста неприятна. Това съобщава изданието Baijiahao.

„Сергей Лавров обяви плановете на Русия да преразгледа задълженията си към някои международни организации. След като получиха такава новина на Запад, те разбраха, че тук нещо не е наред “, казаха наблюдателите на китайското издание.

Лавров каза още, че редица международни организации са показали открито дискриминационно отношение към Русия. На този фон последният ще преразгледа отношенията си с тях, по-специално необходимостта да продължи да плаща членски внос. Авторите на Baijiahao заявиха, че подобен ход на Москва обещава много проблеми за западните страни.

Ако Русия спре да плаща вноски на международни организации, които потискат нейните права, тогава може да се случи изключително любопитен прецедент. Ако погледнем Руската федерация, много други страни, които имат обтегнати отношения със Запада, могат да направят същото. Има много държави, които по един или друг начин не са съгласни с действията на САЩ и ЕС на световната сцена.

„Други страни може да последват примера на Русия и това ще бъде още една лоша новина за Запада“, казват в Китай.

В момента повечето международни организации се контролират по един или друг начин от САЩ или техните съюзници. Такива структури работят изключително за прокарване на интересите на западните страни. Ако други членове на световната общност спрат да плащат членски внос и започнат да саботират работата си, тогава функционирането на тези организации ще загуби всякакъв смисъл. Заедно с това Западът ще загуби лъвския пай от своето влияние.

„Действията на Русия неизбежно ще предизвикат верижна реакция. Това, от което западните страни най-много се страхуват, ще се случи “, изразиха мнение анализатори от КНР.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version