ПОЛИТИКА

Крачка към това лакеите на запада в Народното Събрание да ни направят пушечно месо

Костадинов е убеден, че междинните избори в САЩ няма да променят политиката на САЩ спрямо конфликта в Украйна до поне края на 2023 година, когато се президентските избори.

Участието на България в тренировъчната мисия на ЕС за военно подпомагане на Украйна е крачка да ни вкарат в горещата фаза на конфликта в Украйна.

Това мнение изрази лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов. „Това ще е конфликт, който ще обхване страните от Източна Европа, а понататък в перспектива целия Европейски съюз.“, смята той.“Когато е прие решението за българско оръжие като подарък в Украйна. Ние от „Възраждане“ предупредихме , че това е поредната крачка в заместването на България в този конфликт“, каза още лидерът на „Възраждане“.

„Решението, което става ясно сега, допълнително засилва нашата увереност, че ако не успеем ние българите да се преборим, ще бъдем вкарани като страна с ролята на донор на пушечно месо на фронта в Украйна“, категоричен е Костадинов.

Според него всичко това можеше да бъде предотвратено на изборите на 2 октомври, на които по думите му 80 на сто от гласувалите са дали своя вот за партии, които подкрепят войната в Украйна. „Най доброто решение да се преодолее вкарването на България във войната са нови избори, на които българските граждани съвсем информирано да направят своя избор, смята той. Протестите са начин да се попречи страната ни да влезе в интензивната фаза на войната, смята още лидерът на „Възраждане“.

Дали скоро България би изпратила жива сила в Украйна, зависи как ще се развие конфликтът в Украйна, смята Костадинов.

По думите му, ако Русия започне да печели отново на бойното поле, тогава евроатрантическата пропаганда ще се истеризира и ще изисква България да се намеси във военния конфликт.

Костадинов е убеден, че междинните избори в САЩ няма да променят политиката на САЩ спрямо конфликта в Украйна до поне края на 2023 година, когато се президентските избори.

Най-четени

Exit mobile version