ПОЛИТИКА

Борисов готов да препродаде за кой ли път родината ни в името на властта!

Да припомня на изключително глупавият Бойко Борисов, че войната в Украйна започна още през 2014г., когато американците с пари, наемници, грузински снайперисти и футболни хулигани осъществиха цветна революция (т.нар.Майдан) и свалиха проруския и проевропейски президент Янукович, който пречеше на хазарската мафия да заграби плодородните украински земи (нещо, което Зеленски осъществи). Зад това заграбване стояха Ротшилд и американския глобален капитал.

След началото на спецоперацията се разбра, че Зеленски е продал 28% (17 милиона хектара) от цялата украинска земеделска земя на 3 американски транснационални корпорации. Това са 160 000 м2, а площта на България е 111 000 м².

Иначе казано, Зеленски типично, е продал земя, която не е негова.

Това, беше голямата игра на хазарите в Украйна, а целта на американците беше война срещу Русия с руски ръце (защото украинците са си етнически руснаци с промит мозък като македонците).

Заради това се проля толкова кръв и още много кръв има да се лее.

Разбира се, Путин и Русия нямаше как да позволят американо-хазарската мафия да беснее над бащино им огнище и американския план беше разкрит, развален, а за капак на всичко и ще си върнат исторически и етнически руски земи в границите на Родина мать.

Това е кратко геополитическо разяснение за такива тъпи парчета като евро-слугата Бойко.

Най-четени

Exit mobile version