ПОЛИТИКА

‼️Поредната предизборната кампания

‼️Вяла, безмислена, безсъдържателна и откровено тъпа.
‼️Освен престрелки, компромати, издънки, лапсуси, дислексия, чушки, свинско със зеле, популизъм, псувни, снимки с лопати и провалени дебати друго не видяхме.
‼️Липсата на идеи за това как ще ни прекара през кризите самообявилия се политически „елит“ на тъй наречените основни политически „сили“, отблъсна нас гражданите от желанието да идем до урните, за да легитимираме поредните незаконни избори инициирани под диктат от вън.
‼️Поразително ситуацията у нас прилича на тази, която е на 400 км северно с единствената разлика че не падат бомби и не треперим дали някой ще уцели реактор на Козлодуй.

‼️Слушам и гледам разни платени социолози, които сега жънат тлъсти печалби, как едните били увеличили преднината пред другите, а четвъртите били трети щото петите щели да паднат до шести…
‼️Истината е проста ГЕ(Р)П и ДПС все още държат местната власт и администрация, в която работи огромна част от населението и е назначена пряко от тях. Тоест това е твърд електорат, който си пази работата и хляба.
‼️От две години предупреждавам, самообявилите се за протестни партии и тъй наречените техни „лидери“, че подценяват ситуацията и силата на ДПС и ГЕ(Р)П.
‼️В комбинация с едно объркано президентство и съветници с ниво на селски кметове, вживяващи се в ролята на сиви кардинали, ама с прозрачни схеми и назначения, нещата дойдоха до тук.
‼️А именно катастрофа, разочарование, бедност и мизерия, зациклила икономика и индустрия, колкото и кадъра на Костов и настоящ унищожител на БСП Корнелия Нинова да се самохвали с някакви макро резултати. Истината е, че джобстат и Хладилникстат на българина е празен…
‼️Хората са уплашени за това как ще изкараме зимата. Не ги плашат обаче думите на тъй наречените „политици“ от самообявилите се за народни спасители партии, а ги плашат техните действия, които са неадекватни и вдигнаха цените на енергоизточниците и основните продукти до небесата.
‼️Избирателната активност ще е ниска поради всичките тези причини и заради още една, моралната.
‼️През 2020 година не бяхме по площадите, за да може децата на ГЕ(Р)Паджите и хранениците на „Америка за България“ да си направят партия и да овладеят и доразвият далаверите на Борисофф, Шиши и ГЕ(Р)П/ДПС.
‼️Бяхме там, за да тръгне България по нов път.
‼️Бяхме там, за да защитим президента, който обаче обърна палачинката и вместо да защити родината и народа, започна да шикалкави и да пее в чужд хор.
‼️Ей това няма да го простим…. ще покажем нашата оценка в неделя, а тя няма да се хареса на самообявилия се политически „елит“ на тъй наречените основни политически партии….

✅PS:“Свободата, Санчо е като салама, който ти тъй лекомислено режеш….“

Най-четени

Exit mobile version