ПОЛИТИКА

За ПП, членовете и патериците им, манипулацията,заблуждението и лъжата са начин на живот.

‼️За ПП, членовете и патериците им, манипулацията,заблуждението и лъжата са начин на живот.
‼️Много пъти съм казвал, че пенсионерите са използвани за жив щит от управляващите, но ПП, БСП и ДБ( коалиция „Квазимодо“) достигнаха висини!
‼️Разпространяват се едни манипулативни таблички за средни пенсии от депутати, министри и групи в социалните мрежи свързани с отрочетата на Сорос, Прокопиев и „Америка за България“.
‼️Ето как стоят нещата истината в цифри за минимални, средни и максимални пенсии, като към това ще добавя и процента инфлация за съответните години, от което става видно дали някой някога е направил нещо за изстрадалия Български пенсионер.
✅2009г. Минимална пенсия 136лв, средна 255лв., Максимална 700лв. Годишна инфлация 0,6%. Разлика между минимална и максимална пенсия е над 5 пъти.
✅2020г. Минимална пенсия 300лв, средна 432лв., Максимална 1440лв инфлация 1,7% Разлика между минимална и максимална пенсия 4,8 пъти.
✅2021г. Минимална пенсия 370лв., Средна
573лв.максимална 1500лв инфлация 7,3%.Разлика между минимална и максимална пенсия е 4 пъти.
✅2022г.минимална пенсия 467лв, средна 709лв, максимална 3400лв инфлация 22%.Разлика между минимална и максимална пенсия 7,28 пъти.

‼️Та драги ми пенсионери вие си направете сметката с каква пропаганда и манипулация ви заливат от правителството на коалиция „Квазимодо“, и колко точно се грижат за вас. Ножицата между минимална и максимална пенсия се е отворила почти двойно, а инфлацията е изяла всичко много преди въобще да сте получили каквото и да е.
‼️Още повече тези увеличения са в следствие наддаването от миналото лято в предния парламент, за да ви купят като гласоподаватели и в момента се замазва този гаф.
‼️ Това е простата истина особено за хората с ниски пенсии, което за мен е гавра с тяхната бедност и недоимък от страна на депутати, министри и пишман-политици.
‼️А тези дето сега разхвърлят грозната пропаганда, че били направили нещо за пенсионерите трябва да ги е срам и да не си показват образа и очите пред хората, защото поведението им е позорно…..

✅PS: Коалиция „Квазимодо“ управлява от 7месеца. За какви 12 месеца говорят от ПП и пишат, като те нямат пръст в тях тъй като даже не бяха министри тогава, а си подготвяха политическо-шарлатанския проект….

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

Подходяща музика за любителите на йога.

Най-четени

Exit mobile version