ПОЛИТИКА

ФАШИСТИТЕ ВЪВ ВАШИНГТОН ПОШТРЪКЛЯХА!

Битката между „глобалистите» и „изолацонистите“ в САЩ продължава. Либералите, разбирайки, че зад кулисите не могат да победят, опитват да привлекат на своя страна улицата.

Конгресуомън Максин Уотърс (демократ от Калифорния), която ние в Русия знаем от историята с Лимпопо и кървавия диктатор Охболи*, открито призова гражданите да се събират заедно и да нападат сътрудниците на администрацията на Доналд Тръмп на обществени места.

Уотърс, която както всеки уважаващ себе си парламентарист не живее в района, от който е избрана, говори в събота на митинг против разделянето на семействата на нелегалните имигранти. Там тя заяви буквално следното: „Ако видите някого от днешния кабинет в ресторанта, в магазина, на бензиностанцията – излизайте, събирайте се в група и ги пресирайте. Говорете, че на тяхното присъствие никъде не се радват“ (от 05:23).

Трябва да се каже, че уличните преследвания на членовете на администрацията на Тръмп явно не са ноу-хау за госпожа Уотърс. Тя просто е решила да яхне популярния днес тренд в Америка.

Миналата седмица група протестиращи демократически социалисти на Америка е преследвала министъра на националната сигурност Кирстен Нилсен. Изгонили са я от мексикански ресторант около Белия дом. След няколко дни демонстранти устроили протестно действие пред дома на Кирстен във вилно селище в района Александрия.

Два дни преди това вече в друг мексикански ресторант и на съветника на Белия дом Стивън Милер се наложило да преживее няколко неприятни минути. На него приписват прокарването на политиката за „нулева търпимост“ по отношение на нелегалните имигранти. Вероятно заради това един от присъстващите в залата нарекъл Милер „фашистващ просяк за финансиране на нови клетки“ (за имигрантите).

В петък вечерта собственичката на ресторанта Red Hen Стефани Уилкинсън изгонила прессекретаря на Белия дом Сара Сандерс от заведението си. Причина за това е било нервозното отношение на персонала, главно от гейове от близкото присъствие на представител на безчовечния екип на Тръмп.

При всичко това, привържениците на честността и демокрацията изцяло игнорират факта, че Тръмп в наши дни само изпълнява законите, приети при Бил Клинтън и ожесточени при Буш младши. Не трябва да се забравя и за това, че президентът Обама също не се гнусеше да разделя семействата на нелегалните имигранти и да отнема децата им.

Но на кърваво червената корица на списание Time попадна Тръмп, гледащ от високо малкото момиченце от семейство на имигранти, плачещо до краката му. И за никого не е интересен факта, че това момиченце, абсолютно реално, никога не е вземано от родителите му, също абсолютно реални.

* Истински разговор по телефона на двамата руски пранкери Бован и Лексус, които обяснили на същата особа, че РФ се е намесила в изборите в държавата Лимпопо за да установи режим на марионетката си Охболи (доктор Охболи е персонаж от приказка на К.Чуковски) и тя им е съчувствала

[su_youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=-1Fu3g1MGHY“]

Най-четени

Exit mobile version