КОМЕНТАРИ

Ще ти го кажа, защото ти си следващият

Мафията не прощава, така работи системата. Мачка и наказва всеки, неприемащ нейната престъпна власт, или е определен за неудобен от Буда, Цветанов, Пеевски или някой от местните дерибеи – суджуци.
Докато прокуратурата и КПКОНПИ разиграват поредният театър и показни акции в стил „Цв.Цв“ , тръшкайки по площадите селски кметове за 150 лева взет (или не взет) подкуп, се оказа, че за 16 милиарда източено ДДС „няма никакви данни за извършено престъпление“, а Пеевски е чист като сълза.

Борбата с корупцията е заменена с борба срещу всеки свободомислещ гражданин. Активирана е най-бруталната мутренска бригада на мафията – НАП.

Защото тя убива хора, бизнеси, съдби, мечти.

В БОЕЦ получихме множество сигнали от наши съмишленици и съратници за наложени им запори от НАП. Лично съм го прежижявал три пъти това. Няколко от членовете на сдружението са подложени в момента на тези удари. Случайно установяваш, че всички сметки са ти блокирани и впоследствие разбираш, че НАП са наложили запор заради някакви задължения. След проверка ти се връчва запорното съобщение и списък от 5-10-15 страници със „задължения“, за последните няколко десетилетия , не рядко за 10 -20 години назад. Разбира се, в голямата си част тези „задължения“ за неизискуеми, най-малкото поради давност. Разбира се, никой не може да ти обясни от къде са се появили тези задължения. Разбира се, ти трябва да доказваш, че не дължиш тези пари. А калинката-чиновник ти се хили в лицето и ти зявява в прав текст „знаеш как е, от горе идва“. Разбира се , междувременно плащаш цената – месеци си без стотинка, семейството гладува, бизнеса умира, а свинете се гаврят и съсипват поредната човешка съдба.

КАКТО СЕ КАЗВА, МАФИЯТА ТЕ УДРЯ „ПО ЗАКОН“.

Те си пишат законите, те си ги прилагат, на тях служат, не на обществото. Лично Цветанов спуска списъците за тези, на които „трябва да им се тури хикса“, такъв е термина за смачкване на неудобните.

Мъжката му секретарка Паунов, Менда, Цачева, Краси Велчев и още неколцина от най-близкото обкръжение на Буда допълват списъка. Пеевски през слугата си Влади Горанов също определя враговете си и праща копоите си от НАП.

След направените от БОЕЦ разкрития за източените 16 милиарда лева ДДС в НАП бяха направени масови чистки. Институцията е тотално превзета, няма случайни хора, няма непослушни. Мутренска бригада в действие.

Веднага след извършените промени от НАП отказаха на БОЕЦ да ни предоставят имената на фирмите източили 16-те милиарда лева ДДС, за което заведохме дело в АС – София град. Слугите на мафията пазят своите господари.
Запорите са най-бруталният институционален инструмент на мафията за репресия над гражданите. Ареста е гаден, но има срок. Запора може да продължи месеци. В това време се съсипваш финансово, физически, здравословно.

Понякога дори е фатално. И не се лъжете, мишкуването не помага. Пречупиш ли се , обречен си. Остава ти само да се бориш до дупка. Но тези битки нищо не решават. Дори и да се пребориш, това ще е до следващият път. А цената е жестока. Единственото решение е да спечелим голямата битка – да изринем свинете от властта. Не оставки, а изриване. Без прошка , без компромиси и без милост. Бой до дупка. Това са убийци, хора без съвест и морал. Затвор или смърт за боклуците. Или смърт за мен, за теб, за всички нас. Бавна и мъчителна.

Дано го осъзнаеш, защото ти си следващият.

Най-четени

Exit mobile version