КОМЕНТАРИ

Кървави Избори догодина! Цветанов Заплаши Народа: АКО НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ – и Бизнеса, и Държавата ще ФАЛИРАТ!

ГЕРБ са се окопали във властта надълбоко и ще бранят ключовата си позиция със зъби, нокти… и до кръв. Такова внушение отправи с днешната си агресивно-пропагандна реч пред симпатизанти в Банско и Благоевград Цветан Цветанов. Вторият в ГЕРБ успокои все по оредяващите редици на партията си, че предсрочни избори няма да има.

„Предсрочни избори искат единствено БСП и затова все се конфронтират с нас. Но такова едно поведение е национално безотговорно. БСП са се вторачили във властта и нехаят за бъдещето на страната“, категоричен бе Цецо.

Според мъжката секретарка на Бойко, социалистите не искали да признаят огромния успех на българското евро-председателство и затова постоянно измествали вниманието на обществото в други посоки.

И още „бисери“ с марка Цветан Цветанов: БСП нарочно поискали вот на недоверие към правителството по темата „Сигурност“, защото била „най-чувствителна“. Но инак нямали никакви реални основания да искат падането на кабинета „Борисов-3“. Правели го, само за да се конфронтират.

„Нинова и Добрев явно не си дават сметка, че едни предсрочни избори ще нанесат тежки щети на бизнеса, ще донесат несигурност за инвеститорите и за икономиката“, заяви уверено Цветан Цветанов.

Какъв бизнес, бе Цветанов?!? Какви инвестиции и каква икономика бълнуваш? Санким остана нещо читаво, здраво и работещо в тази държава след 9-годишното опустошително торнадо, наречено ГЕРБ?!

Изборите са чак след година, но управляващите отсега ни подкараха със заплахите. Причината е повече от ясна – губят почва под краката си и това ги изнервя. И няма как да е иначе след като цяла година Борисов и ГЕРБ ни упояваха с европредседателството и проблемите на Западните Балкани… само и само да не лъсне зловещата истина… че България гасне!

За 10 години гербаджийско управление нерешените проблеми се трупат всеповече и се трупат на все по-големи камари. и хората започват да негодуват. А с тях се трупа и обществено напрежение. Което рано или късно ще избухне. И колкото по-късно стане, толкова по-гръмовен и разрушителен ще е тътена. Стихията на народното недоволство, която ще помете всичко и всички. Точно така ще се случи. Помнете ни думата!

9 години ти, Борисов и цялата ви гербаджийска шайка методично и системно унищожавахте дребния и среден бизнес, а едрият го придобихте, окрупнихте и превърнахте в задушаващ всичко и всички монопол.

Малкото чуждестранни инвеститори, които отварят фирми или фабрики у нас, пък се държат с българските работници като с бели роби. Плащат им мижави заплати, колкото да не умрат от глад. Защото трябва да заделят пари и за вас.

Без дребен и среден бизнес и с работещибедни с най- ниските заплати в Европа – за каква икономика изобщо може да се говори? През последните години по-големия дял от чуждестранните инвестиции у нас всъщност идва от трите милиона български гастербайтери зад граница. Ето това Цветан Цветанов най-нагло нарича „икономика“?

Според последните социологически проучвания ГЕРБ и БСП вече са с изравнени сили. Което означава, че местните избори догодина ще са изключително тежки. И ако партията на Борисов не удържи позициите си на местно ниво – следват предсрочните избори.

ПОБЕДА НА ВСЯКА ЦЕНА… ИЛИ ГЕРБЕРЪТ УВЯХВА!

ГЕРБ го раздават лежерно, но истината е, че здраво им смъди под лъжичката. Цветанов се похвали, че за местния вот партията е с вече готови листи и в пълна бойна готовност… да брани с кръв феодалните си крепости.

СУЛТАН ЦЕЦО ПЛАШИ РАЯТА

„Местната власт е пряко зависима от стабилността на държавата“, заяви още Цветанов, и тези му думи не бяха никак случайни. Те могат да бъдат разчетени само като заплаха към населението: „Ако ГЕРБ паднат от власт, лошо ви се пише!“ И още: Ако в някоя община спечели кмет от БСП, същия няма да получи абсолютно никакво финансиране от държавата, т.е. от ГЕРБ.

Най-четени

Exit mobile version