КОМЕНТАРИ

Лакея Главчев разцелува части на неадекватния Байдън във Вашингтон … Байдън: Какво е това България?

  • Главчев разговаря с Байдън във Вашингтон … Байдън: Какво е това България?
  • Главчев увери Байдън: България е лоялен съюзник в НАТО
  • Байдън: Какво е това България?

гнус

Дори срещите между Брежнев и поредния застаряващ лидер в комунистическите държави имаха много по-голям смисъл и бяха по-съдържателни. В случая виждаме как един колониален чиновник се мазни на господаря си, който е дементен и вероятно нито знае с кого говори, нито какво говори. Снимка с две ухилени, безсъдържателни и угоднически мазни физиономии, които са по-отблъскващи дори от целувката на Брежнев с Хонекер.

Байдън: Какво е това България?

по-спокойно журналисти-аги

Сутринта специално бяха поканили по една от телевизиите една от най-големите подлоги и продажници – един журналист-ага. Надълго и нашироко обясняваше как „военнопрестъпникът“ Путин атакува болници и ще си понесе последствията. Ето тези гадове отвратиха хората от демокрацията напълно. Първо, това е лъжа, защото украинска ракета е ударила болницата. Второ, военнопрестъпникът и наркоман Зеленски умишлено крие военни складове и щабове по болници и детски градини- Трето, на едно документирано военнопрестъпление от руснаци, се падат по десет от украинци. Но подлогата не ги коментира тях. Четвърто, докато Русия води в новото време 3-4 войни, и то предимно със съседите си, САЩ участват и подкрепят военно над 110 конфликта /по тяхна статистика/ по света, с цел слагане на удобни колониални правителства и заграбване на ресурси. Но подлогата-ага мълчи и за това. Пето, Израел изби като мухи напълно безпричинно хиляди деца, жени, старци в Палестина, но продажникът мълчи и за това. Шесто, САЩ не признават Международния съд и заявяват, че всеки американски войник, убил противник, е герои, а не военно престъпник. Заплашват, че ако осъдят американец, ще ги арестуват и ликвидират. Защо тогава Путин да ги признава и да се съобразява с тях. Ето това представляват нашите „евроатлантици“ – отвратителни некадърници, които като този цял живот са получавали тлъсти заплати от разни американски фондации срещу продажба на българските интереси. Единствената работа, която вършат, а да са техни идеологически глашатаи – лъжци, мошеници и платени продажници . Но за българите е добре, защото колкото повече се показват тези измекяри по медиите, толкова повече хората разбират истината и скоро и у нас евроатлантиците ще седнат на подсъдимата скамейка. На първи ред- журналистите-аги.

Прям

Борбата между Изтока и Запада ще бъде на живот и смърт. Българите са объркани и никой не ги пита за нищо – бита карта,а и нямат желание да се изявят. С една дума – умряла работа .

Джани Родари (Gianni Rodari) „Приключенията на Лукчо“

“…— Ще останеш доволна от твоя господар — каза дон Домат — Щом оздравея, ще ти подаря обвивката от един шоколад, който изядох миналата година. Ще видиш какъв чудесен мирис има! От благодарност Ягодка се поклони чак до земята… …Това го развесели и той даже подари на Ягодка една обвивка от бонбон. — Това е за теб — каза великодушно той. — Ближи тази обвивка. Тя е много сладка: преди две години в нея беше увит един много хубав бонбон. Ягодка благодари на Домат с поклон и му каза: — Седем години работя и това е вече третата обвивка от бонбон, която получавам от ваше превъзходителство. — Виждаш ли — отговори Домат, — аз съм добър господар. Слушай ме, и ще бъдеш доволна. — Който се задоволява с малко, е щастлив — каза Ягодка и след като се поклони, отиде да си гледа работата…” Джани Родари (Gianni Rodari) „Приключенията на Лукчо“

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Най-четени

Exit mobile version