КОМЕНТАРИ

Как и по чие нареждане е „разкрит“ по точно прикрит извършителя на жестокото убийство на Виктория Маринова в Русе…

Накратко как е станало „разкриването“ на убиеца в Русе-истинска версия. Ето
ви инфо от извора, после ще кажа кой ми каза, ако е необходимо.

Тялото на Виктория Маринова е намерено около 14 часа от случаен или неслучаен минувач. Той звъни на 112 и от там е уведомена полицията в Русе, чийто шеф е на пряко подчинение на шефа на Герб Пламен Нунев (също ченге) и кмета Стоилов (от Герб разбира се)…

Баш герберастите звънят на прекия си бос Цветанов и получават наставления
какво трябва да се прави в случая и той им поставя стриктно задачите. Нунев вика при себе си дясното си м@до Върбан Циганина, шериф на мангалите и главен изпълнител на обществените поръчки в града и околията,и му обяснява, че трябва да се намери подходящ циганин за случая, с богато крими досие, да друса и да е насилник, който да бъде нарочен за убиец, за да се прикрият поръчителите и следствието да поеме в друга посока. Два-три дни търсят, като изоглавени из русенските махали и катуни-Селяметя, Тракцията, Захарна фабрика, Трите гълъба, но всички цигани отговарящи на изискванията на шефовете са зад граница-де сводници, де пазят джепчийки, де бръмчат на наркотици и карти.

Върбан направо побеснял, че не може да изпълни волята на покровителите си и
решили да подложат тоя 50 килограмов Селяйдин, само и само да има циганин
заподозрян, който поне пие и друса. А ДНК е подхвърлено после, след тараша на
полицаите в бордея, където е живеел с една турска циганка и неуката си
леля.Циганите му намират шофьор, който да го закара до Германия, цигането което го е закарало до Хамбург е нямало намерение да пътува него ден въобще, но тръгва по нареждане на вожда.. Върбан плаща пътя и на другите, които уж трябвало да пътуват точно в този момент. Същият тоя Върбан също събира всички по големи тарикати сред циганите и и им казва, че трябва да се настрои цялата махала срещу семейството на „убиеца“, иначе ще се простят всички с незаконните си бараки и бордеи.

На КПП- то Дунав мост е наредено по телефона на дежурния на смяна, граничния полицай да ги пусне и така са минали в Румъния.Не е трябвало да остава тук, защото може да се обърка нещо при разпитите,като го задържат или да каже пред някои журналисти, това което не трябва, тъй като е бил здраво друсан. През целият път до Германия не е говорил и е бил неадекватен,защото е бил друсан.

Кoгато имам повече допълнителна информация, ще я споделя, ако не ми
блокират профила.

Пламен Карамански Фейсбук

Най-четени

Exit mobile version