ФОКУС

ПОСЛЕДИЦИТЕ НА СЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ

Защо, въпреки необуздания секс намаляваме?

На секса и свързаните с него проблеми и последици, с чувство за хумор съм посветил в блога си няколко постинга.
Дълговатичкия „Катехизис на умната жена”, „Дилемата – курвалък, промискуитет, или полигамия”, „Макар гола боса, добра стока нося”, „Политически секс, или любов”. И в други по някоя закачка. Но, сегашния не е такъв…
Защо някои съвременници на Фройд са го смятали за негодник? За това, че акцентирайки върху проблемите на пола и секса е стартирал процес на преобръщане на ценностите.

Изначалните ценности!

Прието е да се мисли, че жените се свързват с мъжете по любов. Отправяйки поглед към разголения му пъп над дънките и тениската, под която е очертана пресата на мускулестия му корем, считайки че в гърдите му бие горещо и смело сърце. Прибавете букетче цветя и прощавай мамина заръка да се пази от случайни и непознати самци. Мащабно изследване преди години на Колумбийския университет в САЩ, обхващащо 10 хиляди млади жени дало изненадващи резултати. Задавани са им десетки най-интимни въпроси, свързани със секса и брака. Резултата е шокиращ. Оказва се, че жените въобще не са такива идеалистки и наивнички, за каквито се представят. Те смятат да се омъжват по сметка, а не по любов. Готови са да заменят младите и мускулести младежи с по-възрастни, затлъстяващи, но добре осигурени мъже с престижна работа и перспективни за високо обществено положение.

Какво коварство и пресметливост, нали-и-и-и? Съгласен съм с вас. Но учените не смятат така. Авторитетни антрополози доказват, че това „потребителско” отношение на прекрасния пол спрямо мъжете е заложено генетично в процеса на еволюцията.

В университета в Йорк са открили дори специален ген, отговарящ за защита и осигуряване на бъдещото им потомство. Именно той заставя девойките, като сапьори в минното поле на живота да потърсят най-безопасния маршрут към целта. За това търсят мъж с висок обществен статус, който да осигури бъдещето на потомството им.

Защо сега се раждат малко деца? Бялата раса изчезва, раждаемостта и е ниска. Разглеждайки стари модни списания от началото на 20 век, установяваме, че женската плът е старателно опакована и под дългите рокли се крият още неизвестен брой фусти. През 30-те започва постепенно разопаковане, като все по големи части от тялото им виждат божията светлина. Докато през 60 – те, настъпва времето на пълното разголване. Това на мини полите, на банските „бикини” и „монокини” и вече почти няма скрито-покрито.

Именно тогава започва сексуалната революция и освен на разголването, обществото започва да гледа благосклонно дори на предбрачните връзки. Изчезват религиозните предрасъдъци и догми, подобрява се половата хигиена, идват и контрацептивите. Жените вече могат да правят секс, без върху тях да падне клеймото на „паднала” жена. Той вече не е само средство за продължение на рода, но и позволено удоволствие.

Но, уви… Всяко удоволствие се заплаща. Цената е стремителния спад на ръста на раждаемостта и броя на населението в страните, поразени от сексуалната революция. Защото раждането разваля фигурата, поражда неприятни задължения по отглеждане на ревливи отрочета, по осигуряване на светлото им бъдеще и т.н.

Отглеждането на деца предполага семейство с майка и баща, в което има взаимни задължения, но не и сексуална свобода. Семейството предполага сериозни усилия и саможертва. А защо да не поживеем за себе си? Та нали живота е веднъж и сега!

За първи път раждането на дете, като логично следствие от брака не е задължително. За това в Европа от средно 5 деца в семейство от началото на 20 век, в края му броят им е вече едно, по-рядко две. Твърде много време и усилия отнеме вече работата, спорта, забавленията. И за какво ти е брак, когато можеш да получиш неангажиращ секс от приятел, или приятелка. Появява се и още един нарастващ и агресивен конкурент – еднополовите връзки, пропагандирани с пищни гей паради.

Любопитното е, че в страните от Азия, Африка и части от Латинска Америка, все още незасегнати от сексуалната революция, раждаемостта не спада и е 2-3 пъти по висока. Например, населението на Иран се е удвоило за последните 30 години повече от 2 пъти. Дори в такава европеизирана страна като Турция се е увеличило с 36 %. В тях процента на деца и младежи е над 50 %, докато в Европа е налице силно застаряване. Преди година бях на екскурзия в Израел и с огромно учудване разбрах, че за периода 1948-2018 г. населението е нараснало от 600 хил на 9,3 млн. души; и то не само за сметка на миграцията, а и че т.н. ортодоксални евреи се плодят като зайци със семейства средно с по 7 деца, а в някои и до 15.

Много политолози и социолози са сериозно разтревожени и не крият опасенията си, че сексуалната революция вече означава разпад и унищожение на европейската цивилизация. Не защото цветнокожите навлизат в европейските градове, а защото те все повече се обезлюдяват от свиващото се като брой коренно население.

Тези държави вече не могат да минат без пришълците от Азия и Африка. Защото семейство с 1 дете означава спад на населението точно наполовина, а с толкова и на пенсионния им фонд. Това е процес, който вече не може да се спре! И туристите в европейските градове и столици да престанат да се учудват, че те губят вековния си облик и коренно население.

От биологията е известно, че екологична ниша не остава празна и веднага се оказва запълнена от млад и агресивен подвид. На мястото на неродените европеиди идват представителите на другите раси – азиатци и негроиди. Цели квартали, райони и анклави са населени от чужденци, които живеят в съответствие със своите морални и религиозни норми, капсулирайки се от гостоприемника си. В Лондон 2/3 от населението вече не е от британци, да не говорим за Бирмингам, населен с всички етноси на субконтинента Индустан. И появяването на бледоликите нощем, а често и денем въобще не е препоръчително. Вече над 20 % от населението на Европа е с неевропейски произход. Но да не си помислят някои, че това са расови предразсъдъци. Не разбира се. За всички има достатъчно място на майката земя. Но демографите бият тревога. Бялата раса изчезва. След сто години на земята няма да останат представители на този генотип. И ако този процес не се спре, тя ще изчезне напълно.

Но, пак уви, в човешката история това вече се случило. Малко хора се замислят защо съвременните къдрокоси, смугли и гърбоноси италианци така драстично се различават от предшествениците си – древните римляни. Достатъчно е само да погледнем стотиците статуи на императори и знатни римляни от това време. От запазени стенописи ни гледат русоляви и синеоки хора с правилен „римски” нос. Целия античен свят е говорил на латински, а сега той служи само за рецепти в аптеките. Къде са отишли всички те? Изчезнали са подобно на мамутите. Прието е, че древния Рим е унищожен от варварите. Съвсем не е така. Рим е разрушен от самите римляни. И дълго, преди Атила да застане под стените му.

Защото освен най-могъщата държава на древността, тя е и тази с най-разпуснати нрави. В течение на няколко века сексуалните оргии и извращения са били начин на живот. Преди няколко години с очите си видях в града на смъртта Помпей десетки стенописи в запазени под вулканичната пепел жилища и вили на патриции на сцени на сексуални оргии и вакханалии. Също и фалоси, като показалци към най-близкия публичен дом. В 20 хилядния град е имало няколко десетки публични дома. Съвокуплявали са се, когато и където им падне.

Сексуалните извращения са били националната идея на презадоволените граждани на Империята. Достатъчно е да прочетете романите „Спартак” на Джованьоли, или „Камо грядеши” на Сенкевич, основани на исторически летописи и паметници, за да разберем за какво иде реч.

Награбили чрез грабителски войни богатствата на половината тогавашен свят, непрекъснато са пирували и наслаждавали на масови зрелища. Нерон и Калигула са се съвокуплявали с мъже и жени на арената на Колизеума пред взора на поданиците си. Спрели са и да се възпроизвеждат и живеели под лозунга „vita, hic et nunc” – живот, тук и сега. На привилегированите поданици им е разрешено всичко, което носи удоволствие, без табута и забрани.

В празника на мистериите са били разрешени дори инцеста и содомията. През V век от н.е. без всякакви бедствия и военни поражения населението на империята се е съкратило почти наполовина. Независимо, че непрекъснато се е попълвало с тогавашни „гастарбайтери” от всички краища на античния свят. Авари, готи, вестготи, араби, семити, траки, арменци, юдеи и всякакви други. Всъщност, именно техните потомци сега съставляват мнозинството на италианската нация. Хрониките на историците, че варварите са разрушили Рим са просто некоректни. „Варварите” отвътре, просто са се съюзили с тези отвън.

А сега да помислим. Различава ли се съществено съвременната ни цивилизация от древноримската? Навсякъде „белите“ държави просперират за сметка на бившите колонии и мигрантите, които в болшинството си не са представители на бялата раса.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version