ФОКУС

„МОЗЪЧНАТА СМЪРТ” НА НАТО, СРЕЩУ „МЪРТВАТА РЪКА” НА РУСИЯ?

Продължение от предишната статия …

Що за държава е тази Украйна, след като заради нея и нейния уж суверенитет, защото всъщност е просто един американски сляпо послушен васал, сме стигнали до самия ръб на термоядрена война? Американският бизнес магнат и инвеститор Илон Мъск си зададе този въпрос преди дни. Той е все още млад човек, който иска да живее и да се наслаждава на плодовете на труда си и следователно е точно обратното на плутократите и геронтократите, за които НАТО е просто играчка и същевременно оръжие на Страшния съд. И след като Мъск реши да се информира по-добре, внезапно си представи картината в Украйна, която е много различна от тази, представена в западните мейнстрийм медии. Мъск разбра за всички лъжи за Русия, че западната общественост е отровена от техните мейнстрийм медии буквално от края на Втората световна война до днес. Предложението му да се предаде Крим на Русия и да се проведе нов референдум в четирите региона, които се присъединиха към Русия, този път под контрола на ООН, доведе до лудост украинското ръководство и националистите.
Украйна и НАТО не могат да победят Русия. Няма нито един резултат от военния конфликт между Украйна и НАТО от една страна и Русия от друга, който води до поражението на Русия и победата на НАТО и техния васал Украйна. Американски и натовски представители тези дни предупреждават Русия, че ще реагират остро и с всички средства, тоест с ядрени удари по Русия, ако тя извърши тактически ядрени атаки срещу Киев или други цели в Украйна. Такива обвинения са абсолютно безсмислени. Киев е свещен град за руснаците, руската столица на средновековната руска държава — Киевска Рус, а освен това Украйна е просто твърде близо до руските граници и на съюзника на Русия Беларус. Радиоактивните частици ще се разпространят във всички посоки и ще убият не само украинците, но и руските и беларуските войници и цивилни. Руснаците със сигурност няма да извършат ядрени удари без абсолютна необходимост, но ако американците внесат ракетни системи, които могат да носят ядрени бойни глави, и ако такива ракети бъдат изстреляни по руски сили и територии, това, разбира се ще бъде причина за незабавен руски ядрен отговор. Това е най-голямата опасност от руско-украинския военен конфликт. Погрешно интерпретирани украински ракети, летящи към руските сили или територии, биха могли моментално да предизвикат масирана руска ядрена атака срещу всички страни от НАТО, както и други враждебни страни.

Това, което всъщност може да се случи и може да има смисъл от военна гледна точка е, че ако Русия бъде провокирана от безспорното пряко участие на НАТО във война срещу нейните собствени военни сили и цивилни, тя ще нанесе ядрени удари с неудържимите си оръжия при решение на центровете, които всъщност не са в Киев, което руското ръководство много добре знае, а във Вашингтон, Лондон, Брюксел и други големи градове на западното полукълбо. Това е съвсем реална заплаха за НАТО, която най-накрая трябва да осъзнаят. Руският президент Путин, говорейки в неотдавнашната си реч за възможни руски ядрени удари по центровете за вземане на решения, със сигурност нямаше предвид Киев, или който и да е друг украински град, защото там не се вземат реалните решения,
Следователно лицемерите от Запада могат веднага да спрат да се „грижат“ за Украйна, която като най-бедната страна в Европа, в името на мегаломанските си цели тласнаха във война срещу най-голямата държава по територия и ресурси в света, която също така има най-големият ядрен арсенал. Отговорните лица от Вашингтон, Лондон, Брюксел и други големи американски и европейски столици трябва много сериозно да започнат да се тревожат за себе си, защото Русия изобщо не блъфира, като заплашва с ядрените си оръжия. Напротив, имайки предвид, че е застрашена не само нейната териториална цялост, но и самото й оцеляване, Русия отправя едно от последните предупреждения, преди да реализира заплахите си.

Руските ядрени оръжия са неудържими! НАТО няма начин да спре руски ракети като RS-28 Sarmat (имена за съобщаване на НАТО: SS-X-29, SS-X-30, Satan II), 3M22 Zircon (име за докладване на НАТО SS-N-33), или Kh −47M2 Kinzhal (име за докладване на НАТО Killjoy) и те го знаят много добре. Още по-опасно руско оръжие, срещу което няма абсолютно никаква защита, е Посейдон, подводен безпилотен апарат, който се задвижва с ядрено задвижване и има ядрени бойни глави с мощност 10 мегатона (667 пъти по-разрушителни от атомната бомба, хвърлена над Хирошима ). Само една руска атомна подводница може напълно да унищожи цялото източно крайбрежие на САЩ.

И накрая, дори ако НАТО можеше да изненада Русия, както желае, и напълно безпрепятствено, без практически никаква съпротива, при идеални условия, изключително ефективно да атакува всички руски командни центрове, военни бази, ядрени съоръжения, мобилни единици с ядрен арсенал и основни градове, страхотната руска система „Периметър”, известна на Запад с живописното име „Мъртва ръка“, ще осигури пълното унищожение на всички страни от НАТО в замяна. Тази система на Страшния съд е проектирана в съветско време, но е постоянно надграждана и модернизирана. Тя е напълно автоматизирано и ако по някаква причина комуникацията с руските командни центрове бъде прекъсната, ще приеме, че руското ръководство е унищожено и напълно самостоятелно ще изстреля всички ядрени бойни глави и ще унищожи всички онези държави, които Руската федерация смята за враждебни. Самата „Мъртва ръка” е напълно устойчива на ядрени удари, електронно заглушаване или всякакви други средства, с които НАТО разполага. Така че, дори ако Русия бъде напълно унищожена, НАТО пак не може да спечели, но също така ще изчезне в неудържимите, ответни ядрени удари на мъртва Русия.

И така, какво се опитва да направи НАТО с мозъчна смърт в Украйна? Очевидно тактиката на НАТО е такава, че те искат да воюват срещу Русия, като страхливо днес се крият зад гърба на Украйна, докато все още има украинци, готови да се бият за тях, а утре ще се крият зад поляци, румънци, българи и т.н. Така се разобличава целия цинизъм на юдео-англосаксонските геронтократи и плутократи. Те гледат на ужасното кръвопролитие и огромната човешка трагедия като на вълнуващ гладиаторски двубой до смърт, докато се излежават в удобни кресла от другата страна на Ламанша и Атлантика, като, че ли става въпрос за спортно състезание или холивудски екшън филм. Те не осъзнават, че Русия може лесно да премине всички тези водни прегради и да ги накара да отговарят за всички престъпления, които са извършили. Основната цел на НАТО е войната да продължи възможно най-дълго, не само за да изтощи Русия финансово, военно и морално, но преди всичко за да унищожи Европа и нейната икономическа мощ. Юдео-англосаксонските елити нямат приятели, а само слуги и роби и никога не са харесвали факта, че Европа укрепва икономически. На първо място, унищожаването на Германия и нейната икономическа мощ и влиянието, което постигат е приоритет на силовите центрове във Вашингтон и Лондон. Може да се каже, че унищожаването на Германия, но и на Франция, е също толкова важно за отвъдморските центрове на властта, колкото и унищожаването на Русия. Цялата тази игра на НАТО на ръба на ядрена война може да се окаже фатална за цялото човечество. Русия бавно, но сигурно губи търпение, но изглежда, че нейните все по-сурови предупреждения няма да бъдат приети сериозно от мъртвите мозъци на НАТО, докато най-накрая не бъдат изстреляни залпове от ракети с ядрени бойни глави. Най-доброто доказателство, че Русия е решила да свали ръкавиците, е назначаването на един решителен, енергичен и агресивен генерал, какъвто несъмнено е генерал Суровикин, на поста главнокомандващ руските сили в сегашните територии на Украйна. От първия ден на своето командване генерал Суровикин обяви на Украйна, която в този момент празнуваше повредата на Керченския (Кримски) мост, за която пое отговорност, че е заплашена от пълна катастрофа, за което дължат благодарност на менторите си от запад, които ги въвлякоха в конфликт, който няма как да спечелят. Трудно е да се разбере количеството безотговорност и пълната липса на интелигентност на онези хора, които съзнателно и умишлено избраха да провокират ядрена суперсила като Русия и да я принудят да се намеси военно в Украйна и във вече бившите украински територии. Трудно е да се разбере неспособността на генералния секретар на НАТО Столтенберг, който всъщност е само говорител на тази организация, да разбере, че Русия е предприела контраофанзива, която ако западните ястреби не се опомнят може според старата традиция руснаците да се окажат в европейските столици, докато Лондон и Вашингтон ще бъдат радиоактивни пустини.

За разлика от Хитлер, НАТО получи последно предупреждение и възможност да се оттегли, да спаси честта си и да оцелее като организация. Ако лидерите на НАТО и колективния Запад, преди всичко представителите на САЩ, не седнат на масата за преговори с Русия и не приемат правото на руския народ в бившите части на Украйна на самоопределение, отказване от националистическия режим в Киев и отказване от по-нататъшното разширяване на НАТО, можем да очакваме скорошно начало на тотална ядрена война, която със сигурност ще доведе до пълното унищожение на Западното полукълбо.

Цялата отговорност за трагедията на територията на бивша и настояща Украйна е на хората, които имат реалната власт да управляват НАТО. Съдбата на цялото човечество сега е в ръцете на елитите във Вашингтон и Лондон, а ние всички трябва да се изправим заедно срещу войната!

Светослав Атаджанов

Най-четени

Exit mobile version