КОНСПИРАЦИЯ

Вашингтон съобщи за поредните жертви на Хаванския Синдром

Нов обрат в мистериозната история ( т.н. хавански синдром) в САЩ – дипломати страдат от дискомфорт и шум в главата.

Вашингтон съобщи за поредните жертви на загадъчна болест. Стана известно, че високопоставени чиновници се почувствали зле след президентските избори. И работата не е в отношението към Тръмп или Байдън. Замайване, шумове в главата, гадене и загуба на зрение. Възможно е против американците да се използва секретно оръжие. В крайна сметка поне във Вашингтон има хора, които са убедени в това.

Вероятно за мнозина в Белия дом сутринта след скандалните избори се оказа пършива, но когато двама членове на Съвета за национална сигурност се оплакаха от пристъп на мигрена и внезапно замайване, не само лекарите, но и спецслужбите се заеха с този проблем.

„Един от тях на следващия ден след изборте вървеше от колата си към вратите на Белия и изведнъж рязко усети тези характерни симптоми. Вторият епизод се състоя няколко седмици по-късно недалеч от входа, на територията на Белия дом “, казва кореспондентката Кейти Уилямс.

Е, просто така, американски чиновник не получава главоболие. Обяснение намериха бързо – така нареченият „хавански синдром“.

„Чувах този звук в главата си,чувствах силен натиск в областта на слепоочията, чух някакво вибриращо ниско жужене. Спомням си, че се втурнах да търся източника на този звук, защото беше силно болезнено “, казва служителката на Министерството на търговията на САЩ Катрин Вернер.

Първо, в посолството на САЩ в Куба, след това в Китай и редица други страни, само американски дипломати, агенти на ЦРУ и членовете на техните семейства чувстваха внезапен дискомфорт. За пет години, поне 130 души, без да се броят домашните любимци.

“ Кучетата бягаха по коридора и замираха точно на прага. Те седяха и синхронно обръщаха глави. Бяхме много уплашени, защото не можахме да разберем, какво толкова са видели там “, казва Лора Хюз, майка на Катрин Вернер.

Направо сцена от филм на ужасите. При някои от пострадалите лекарите диагностицират мозъчни наранявания, характерни обикновено за мозъчно сътресение. Звукът, от който се оплакват дипломатите, е записан.

Учените първо предполагаха акустичен шок от естествен произход – теоретично това е възможно. А и записът много прилича на брачното пеене на кубински щурци. Но ето друга жертва – бившият агент на ЦРУ Марк Полимеропулос изобщо не чу звуци. Да, и какви щурци през зимата в Москва?

„НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ТАЗИ НОЩ В МОСКОВСКИЯ ХОТЕЛ.ЧЕСТНО КАЗАНО, ТОВА БЕШЕ УЖАСНО. Не чух никакви звуци, но се събудих от нещо, което силно ме замая, звън в ушите и ужасно гадене. Не можех да стана, търкалях се на пода ”, казва той.

Диагнозата на лекарите – невралгия на тилния нерв, която може да има десетки възможни причини. Но в ЦРУ заседава цяла комисия, която разследва “ хаванския синдром“. Така че Марк също е записан за жертва, но не на насекоми, а шпиони с разрушителни електромагнитни излъчватели.

Как се осъществяват атаките- все още никой разбрано не е и обяснил. Най-популярната версия: тайни агенти на чуждестранни спецслужби се движат из градовете и страните с коли, в които са монтирани неизвестни оръжия, облъчвайки тези, които е необходимо.

„Подобна технология е повече от реална. Тя заплашва хората не с куршуми, а чрез умишлено насочване на лъчи в посока на посолството “, каза бившият директор на ЦРУ Леон Панета.

CNN твърди: в Белия дом все още не разбират била ли е извършена атака , но вече вярват, че зад нея стои Русия: „Все още не е ясно кой може да стои зад тези инциденти и дали това наистина е било атака. По думи на официалеи лица някои доказателства показват към Русия , но основно те са косвени. Русия е една от малкото страни, които са провеждали изследвания и разработвали това, което по мнението на някои експерти може да бъде точно това оръжие. “

Тук стоят два въпроса наведнъж. Какви са вашите доказателства? И помага ли шапката от фолио (алуминиево)? Отговорите търсят сенаторите-демократи.

„Страхувам се, че това няма да свърши и в бъдеще ще наблюдаваме още подобни атаки. И трябва да сме готови за тях. Кои държави са разработили такива технологии? Знаем, че Русия ги има “, казва сенаторът от Демократическата партия Жан Шейхин.

Какви технологии? Ако това все- пак е акустична пушка, то с такива американците отдавна и успешно атакуват самите американци. Или това е вредоносна руска микровълнова фурна, която стоеше на прага на Белия дом и никой не я забеляза? Затова ли Байдън е толкова странен? И да, странните звуци на Пенсилвания Авеню действително чуваше целия свят.

Ами извънземните? Това е ново изтичане (на информация) от Пентагона: неизвестен обект на огромна скорост лети над океана а после влиза във водата край бреговете на Калифорния. Конгресът е толкова напрегнат, че дори планират специална среща за НЛО. Добре би било извънземни, но ако това все-пак са руснаците?

Най-четени

Exit mobile version