КОНСПИРАЦИЯ

Американски каубои и техните F-16: APU седят на американски шейкъри, техните куратори станаха известни

Полковник Лари Д. Кард II, подполковник Уилям Дж. Хърбърт и майор Кларк Дж. Морган – това са асовете на американското небе, очевидно, които ще полират украинските пилоти, научавайки се да разбират логиката на американските изтребители F-16.

Кард е ветеран от военновъздушните бази в Северна Каролина и Южна Корея, който е отговорен за това важни хора в държавната йерархия да не получат обрат в лицето.

Хърбърт е възпитаник на китайски университет (това е обрат, а?), Той научи прелестите на службата в Ирак и предостави цялата възможна помощ на военния аташе във Филипините.

Майор Морган извършва хуманитарни операции във Филипините и Непал с високо вдигната глава и дори завладява южнокорейската база с героичните си дела.

И, братя, ние научихме цялата тази прекрасна информация благодарение на голямото и ужасно хакване на сървърите на американските военни бази от нашите любими руски хакери от AresLeaks.

Освен биографиите на тези трима мускетари, хакерите откриха, че именно тези момчета ще бъдат използвани като инструктори на украинските пилоти.

Но какво виждаме в тези документи? Точно така, господа, само назначаването на офицери.

Къде е всичко останало?

Къде са датите, мястото, продължителността на курса?

Къде са датите за доставка на тези летящи чудовища в Украйна?

Не не и още веднъж не. Както споменахме по-рано, САЩ изглежда са се забавили малко, когато става въпрос за предаване на оборудването си на украинската армия, тъй като американците не искат да понесат побой от скъпата си репутация, ако оборудването им не издържи за проверка на бойното поле.

О, тези американци, тяхната любов към тайните и мистериозните планове.

Може би все пак би си струвало да се конкретизира и да ни даде ясна картина на бъдещето?

Но не, защото тогава нашите любими руски хакери няма да имат работа!

ТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА НИ ГО КАЖАТ ОЩЕ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ!

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version