КОНСПИРАЦИЯ

Странно е земетресението в Турция

Земетресението в Турция изглежда като наказателна операция (HAARP) на САЩ срещу Турция.

Видеото показва светкавици, които не са нормални при земетресения, но винаги се случват при HAARP операции. Два труса 7.5 и 7.8 . Втория трус е по-силен от първия, кога се е случвало?

Турция не участва в санкции срещу Русия, купува руски С-400 вместо US Patriots, пречи на Швеция да се присъедини към НАТО и купува руски газ.

Достатъчно причини да бъде наказана Турция.

HAARP – това е едно от най-мощните оръжия на правителството на САЩ. Може да се използва за контролиране на времето. Никола Тесла го е изобретил като средство за транспортиране на енергия от една точка на земята до друга далечна точка, използвайки това, което той нарече „етер“. В действителност, тази микровълнова решетка насочва потенциално милиони вата високоенергийни микровълни към горните слоеве на атмосферата, което предизвиква подобен на гумена лента ефект в йоносферата, при който милиарди вата висока енергия „се връщат“ обратно към земята при еднаква мощност и противоположен ъгъл.

Ако искате да кипнете вода под земята и да предизвикате земетресение, трябва да тествате HAARP чрез триангулация, като го насочите към три равноотдалечени точки. След това сте готови да се прицелите в центъра на целта си.

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ВАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАРНИЦА, ДОМ

Най-четени

Exit mobile version