КОНСПИРАЦИЯ

Най-важното за Петков от посещението при президента на Азербайджан беше по нареждане на шефовете му да го навие да се обърне срещу Путин

А някой разбра ли колко куб. метра, на какви цени и кога ще тръгне газът? Азербайджан няма необходимите количества газ а и няма как да го докара до България, тогава за какво троши пари Киро с Лена на майната си???

Премиерът в оставка Кирил Петков оповести в официалната си страница във Фейсбук подробности от кулминацията на визитата си в Азербайджан. Оказва се, че след двудневно посещение в далечната азиатска държава най-важна е била приятелската му вечеря с президента Илхам Алиев. Ето какво написа Петков:

„По време на приятелската ни вечеря с президент Алиев обсъдихме възможността за допълнителни доставки на азерски газ за България и политическата готовност на Азербайджан да подкрепи България. Радвам се, че открихме и много общи икономически възможности в областта на земеделието, химическите торове, строителството, отбранителната индустрия и ИТ. В най-скоро време България ще открие и почетно консулство в Азербайджан. Дългогодишното приятелство между двете ни страни е време да стане реален мост за стратегически икономически проекти и по-значима енергийна диверсификация.“

Нищо не означаващите три изречения явно са предизвикали буря у председателя на АИКБ Васил Велев, който буквално избухва в подигравки, задавайки риторичния въпрос: „Някой разбра ли колко кубически метра, на каква цена и кога (освен договорените преди 11 години)?“, имайки предвид именно очакванията за по-големи доставки на газ, при това евтин.

ПРИЯТНА МУЗИКА ЗА ФАШЕТО КАФЕНЕ, БАР, РЕСТОРАНТ, СЛАДКАНИЦА, ДОМ

ПОДХОДЯЩА МУЗИКА ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ЙОГА

Най-четени

Exit mobile version