КОНСПИРАЦИЯ

Аман от ДС навлеци, унищожиха България от простотия!

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ ЗАВИНАГИ ЛИ?

Омръзна ми! В челните редици на евроатлантическата сган водачи са агенти на Държавна сигурност. Голяма част от тях завършили в Русия. Агент Ивайло, сега решен в синьо-жълто, нарича комунисти тези, които не искат да правят прайдове и да веят знамена на чужда държава. Агент Виктор реве като наакано бебе, че без НАТО България е загубена. То, ако не беше от ДС, надали щеше да стане президент. Голяма част от евроатлантиците са отрочета на видни партийни кадри на БКП. Активни борци срещу всичко, стига добре да осребрят активостта си.

Честно казано, ми е странно руски възпитаници да наричат другите рубладжии и путинисти. Аз например, за разлика от Инджев, не съм учила в Москва. За разлика от Дрисли, нямам майка рускиня. За разлика от много „демократи“, нямам роднини активни борци и партийни секретари от времето на соца.

11 ноември 1989 година беше един паркетен преврат на едната част на ДС срещу другата. Явно някои решиха добре да осребрят службата си, като продадат България на чужди интереси. Другите си останаха в недоумение как свои ги предадоха и се уплашиха. Не изпълниха клетвата си към България.

А сега гледаме бивши агенти на ДС, отрочета на партизани и активни борци да ни карат да мразим Русия, да искаме прайдове и чужди знамена. Такива ни казват, че без ЕС и НАТО няма да съществуваме. Явно имат предвид себе си, защото повечето от тях съществуват само на грантове, ако ги накараме да работят, повечето няма да го преживеят.

Лустрация е необходима. Но не за службите, а за тези, съсипали България последните три десетилетия. Всеки от тях трябва да получи възмездие и справедливост, да върне ограбеното и да си плати за предателството. И поне три поколения напред да нямат правото да заемат обществени служби.

Елена Гунчева

Най-четени

Exit mobile version